4:1
(3:0)
60. P. Nový
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.03.2023 19:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boje o záchranu budou napínavé, vyjímkou nebyl tento zápas!


Branky


9

Košutka B se střetla v prvním zápase jara s Rapidem B. V zápase se objevilo i několik mladých sil z dorostu. Jak tento zápas probíhal? Jaké byli zajímavé pasáže? Na to vše si zde posvítíme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli režírovali Košutečtí

Zápasy o záchranu mohou být vždy zajímavé i napínavé a tento zápas to potvrzuje. Košutka B nastoupila jako silnější tým. Její hráči byli ze začátku důraznější v soubojích, více na balonu a poprvé udeřili z pěkné kombinační akce po pravé straně a po stříleném centru malým vápnem, kdy obránce Rapidu trefil svého spoluhráče a výsledkem byl gól na 1:0 od Václava Kučery. Rapid si dokázal vytvořit několik zajímavých šancí z rohu, ale nedokázali je proměňovat. Košutka tedy znovu trestala, po pěkné akci, tentokrát z levé strany se míč dostal až k útočníkovi Nguyen Xuan Huyovi a ten udělal to nejjednodušší co mohl, vystřelil kolem stopera a prostřelil pod břevno brankáře Jiřího Matějku. Ten neměl čisté svědomí u třetího gólu, když lehči střela k tyči z poza vápna skončila nakonec v jeho síti. Po poločase tedy Košutka vedla utkání 3:0.

Poklidné dohrání zápasu

Hned od začátku druhé půle šlo vidět, že se Rapid zlepšil. Po centru Zikmunda z pravé strany Nový snížil, ale Kučera svým druhým gólem opět navýšil skóre na 4:1 a v tomtu duchu se utkání pomalu dohrávalo. Utkání nabíralo tempo zejména v prvním poločase, kdy se dalo o co hrát. Zápas tedy poklidně skončil důstojným skórem 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý, trenér: Komentář jednoduchý, kolektivním výkonem jsme po zásluze získali tři body a budu doufat, že v nastoleném trendu budeme pokračovat. Ještě jednou děkuji všem za předvedený výkon!

SK Rapid Plzeň B
Pavel Nový, hráč: Záchranářský boj o šest bodů se zcela zaslouženým vítězem. První půle byla v režii Košuteckých. Ve druhé půli bylo u nás vidět zlepšení, ale na srovnání či výhru to nestačilo.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
D. Frýdl [-] - V. Kučera [-] , J. Lhoták [-] , L. Kovařík [-] , F. Řežábek [-] , J. Chaloupka [-] (46. S. Tázler [-] ) , X. Nguyen [-] (43. T. Valíček [-] ) , M. Vokáč [-] (89. M. Langmajer [-] ) , V. Sirotek [-] (66. D. Adam [-] ) , T. Pečenka [-] , J. Pečenka [-] (66. J. Chaloupka [-] )

SK Rapid Plzeň B
J. Matějka [-] - O. Hirman [-] (46. J. Hlaváč [-] ) , M. Zuna [-] (73. J. Šilhavý [-] ) , P. Nový [-] , J. Holík [-] , M. Fikrle [-] (46. K. Veber [-] ) , M. Novák [-] , P. Zikmund [-] , J. Řežáb [-] , M. Klimeš [-] , P. Kovářík [-]

ŽK: 22. M. Novák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠAŠEK Jan - DOLEŽAL Martin, MAREŠ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Pata
Tip experta: výhra hostů

Pokud by se hrálo na Košutce, věřil bych spíše domácím, ale jelikož tam zryly hřiště prasata, Rapid si poradí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích