7:3
(5:0)
47. D. Kalaš (p.)
72. L. Stach
90. D. Biasutto
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2023 18:15

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zajímavý zápas mezi lídry tabulky!


Branky


2. P. Brejcha , 4. J. Vlček , 6. V. Seman , 8. M. Pícka , 29. V. Seman , 64. P. Kutný (vl.) , 81. J. Vlček - 47. D. Kalaš (p.) , 72. L. Stach , 90. D. Biasutto
9

Plzenec a Union zabírají dvě nejvyšší pozice v tabulce. Pokud vás zajímá jak vypadalo jejich střetnutí, určitě si přečtěte tento článek, ve kterém najdete podrobnosti o tomto velmi úchvatném utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaný gólový odskok domácích

Domácí nastoupili do prvního poločasu s nesmírnou chutí. Bylo to vidět, protože v druhé minutě utkání padl první gól na straně domácích. Brejcha Pavel se postaral o vedení Plzence. O nečekané dvě minuty později uklidil míč do brány hostů Vlček Jan a Plzenec tak vedl 2:0. Zní to neuvěřitelně, ale o další 2 minuty později padla další branka! Vojtěch Seman uklidnil Plzenec a zajistil tak vedení, které bylo pro hosty určitě nepříjemné. Opět se ale budeme opakovat. O další 2 minuty později, přesněji v minutě 8., se povedlo Martinovi Píckovi prostřelit míč do brány hostujícího brankáře Jana Čermáka! Plzenec tedy vedl už 4:0! To ale domácím nestačilo a v 29. minutě dal Vojtěch Seman svůj druhý gól a poslal tak svůj tým do vedení 5:0. Na konci prvního poločasu tedy šli hosté do kabin s velkým smutkem a vztekem v jednom. Stále ale měli možnost se skórem něco udělat.

Union vrací úder! Postačí to?

Vladimír Pastyřík, hlavní rozhodčí utkání, odpískal druhé dějství.  Po depresivní první půli si hosté hned spravili chuť gólem v 47. minutě. Kalaš David vstřelil první gól hostů a dal tak naději na srovnání. Union oživil hru, ale v 64. minutě dostali vlastní gól od Petra Kutného. Unionu se ale nevzdal, hráči začali být hladový a Ladislav Stach to potvrdil brankou na 6:2 v 72. minutě. Času moc nebylo a tak se Union pokusil udělat co nejvíce. Jan Vlček ale všechny naděje hostů ukončil v 81. minutě, kdy prostřelil jako 6. hráč branku hostů. Skóre tedy bylo 7:2. Pro hosty byla jedinou útěchou branka v 90. minutě, kdy Biasutto Daniel dal gól na 7:3. Zápas nenapnil napínavé očekávání, ale zajímavý byl určitě.



Ohlasy k zápasu


SK Starý Plzenec
Tomáš Pata, hráč: K zápasu, nastoupili jsme s obrovskou chutí a jasným cílem, rozhodnout v prvním poločase, což se povedlo už v prvních deseti minutách. Z mého pohledu by souboj první s druhým měl mít lepší kvalitu.

TJ Union Plzeň
Petr Starý, vedoucí mužstva: Do zápasu jsme nešli s moc velkým očekáváním, což potvrdilo prvních osm minut. Cílem bylo dohrát to se ctí a snížit debakl. To se asi nakonec povedlo. Plzenec je kvalitou úplně jinde, nemůžeme mu konkurovat.



Sestavy


SK Starý Plzenec
J. Parlásek [-] - J. Ledvina [-] (55. S. Volín [-] ) , P. Menšík [-] (68. M. Košťál [-] ) , J. Vlček [-] , V. Seman [-] , T. Pata [-] , M. Pícka [-] , T. Brejcha [-] , P. Brejcha [-] , V. Brejcha [-] , R. Vávro [-] (68. J. Švéda [-] )

TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - P. Jindra [-] (46. V. Danch [-] ) , A. Pasichnyk [-] , O. Jakoubek [-] , M. Hořánek [-] (70. V. Dziadus [-] ) , D. Kryvorot [-] (60. O. Cajthaml [-] ) , L. Stach [-] (70. D. Biasutto [-] ) , P. Kalaš [-] , D. Kalaš [-] , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-]

ŽK: 76. P. Brejcha - 32. P. Jindra , 67. V. Danch .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pastyřík Vladimír - SKÁLA Jiří, KRÁL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Turek

Expert: Tomáš Pata
Tip experta: výhra domácích

Jasná jednička, věřím, že naši střelci budou při chuti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích