Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž si s chutí zastřílela a deklasovala Lodhéřov na jeho hřišti


25

Do Lodhéřova v rámci 3. kola Okresního přeboru zamířila Stráž a jednalo se o souboj dvou týmů, jenž mají poněkud opačné starosti. Domácí jsou zatim na posledním místě, hostům zatím patří druhé místo. Utkání nakonec skončilo drtivým vítězstvím 6:0. Čtyři góly si připsal strážský kanonýr Vlastimil Mikuláštík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli hosté o jedinou branku

Na hřiště Lodhéřova přijelo mužstvo Stráže jako favorit a dle toho se i zápas vyvíjel. Od úvodních minut bylo vidět, že tempo hry diktovali strážští. Ale jak bývá jejich zvykem, nedařilo se opět proměňovat brankové příležitosti, a tak se na první gól čekalo až do 35. minuty, kdy se z přímého kopu zpoza vápna trefil Jan Kozel - 0:1. Za tohoto stavu se šlo do kabin. 

Hosté si odvážejí všechny body

Do druhého poločasu strážští vlétli s vervou a hned ve 47. minutě začal úřadovat Vlastimil Mikuláštík, když zaznamenal svou první branku v tomto utkání. Za další čtyři minuty se prosadil podruhé, takže v 51. minutě byl stav 0:3 z pohledu domácích. 58. minuta patřila opět strážským. Tentokrát skóroval Vratislav Labuť do prázdné brány, kam mu poslal pocukrovanou přihrávku Vojtěch Dvořák – 0:4. Strážští se tlačili dále k brance domácích a v 80. minutě jim byla odměnou další branka Vlastimila Mikuláštíka, který tímto gólem zkompletoval svůj druhý hattrick v tomto ročníku – 0:5. Mikuláštíkova hladovost po gólech přispěla k jeho čtvrté trefě do soupeřovy sítě a to v 85. minutě utkání. Do konce zápasu se skóre již neměnilo, a tak zápas skončil přesvědčivým výsledkem 0:6 ve prospěch Stráže.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
Martin Zvára (hráč): Vzhledem k tomu, že jsme do poslední chvíle nevěděli, zda dáme na zápas dohromady 11 hráčů, je výsledek utkání více než uspokojivý. Bohužel se nám sešlo nebývale mnoho omluvenek od hráčů, kteří měli pracovní povinnosti, byli na dovolené, nebo byli toho času zranění či nemocní. Nakonec jsme na zápas odjeli i přes zdravotní problémy některých, kterým patří velký dík, za to že mančaft nenechali ve štychu a odehráli zápas se sebezapřením. Další kolo nás doma čeká Strmilov. To už bychom měli být ve větším počtu, a tak doufáme v další body. I když kvalita Strmilova je neoddiskutovatelná a nečeká nás nic lehkého. Nicméně, nastavení týmu je jasné, půjdeme si pro tři body.



Sestavy


TJ Sokol Lodhéřov
L. Hrazdil [-] - M. Kos [-] , V. Matoušek [-] , M. Slavíček [-] , D. Razima [-] - T. Čejna [-] , M. Michal [-] , L. Prágr [-] , R. Byrtus [-] , M. Nguyen [-] - P. Vejsada [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Jančura [-] , J. Eger [-] , M. Zvára [-] - D. Přílepek [-] , V. Labuť [-] , B. Chovítek [-] , J. Kozel [-] , J. Kollár [-] , M. Bubal [-] - V. Mikuláštík [-]

ŽK: 49. R. Byrtus .
Hráči zápasu: J. Eger , V. Mikuláštík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: Bumba František - BARTYZAL Vlastimil, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Lodhéřov bude chtít poprvé urvat body, myslím si ale, že tento zápas to ještě nebude.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů