2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv otočila zápas proti Dolnímu Bukovsku


Branky


24

Zliv v posledním kole padla se Včelnou a ztratila roční neporazitelnost. Proti Dolnímu Bukovsku se chtěla vrátit na vítěznou vlnu, ale nečekal jí snadný duel. Nováček z Bukovska sbírá body a v každém zápase je houževnatým soupeřem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dolní Bukovsko zmrazilo zlivské publikum

Zliv se opět musela vyrovnat s neúplnou sestavou, které chybělo několik opor. První poločas nabídl vyrovnanou podívanou, která nabídla několik šancí. Domácí měli přeci jen více ze hry, ale v největší šanci nedokázal Hanousek překonat tváří v tvář Miřatského. Kučerův pokus zase vykopával z brankové čáry bukovský obránce. Hosté hrozili z rychlého přechodu do útoku. Právě z něj udeřili v 29. minutě, když domácí obraně utekl Lukáš Chochol a překonal brankáře Remtu. Dále v poločase stojí za zmínku jen možná ruka ve vápně hostí, kterou rozhodčí neposoudil jako nedovolenou hru. Proto se šlo do kabin za stavu 0:1 pro Dolní Bukovsko.

Dvě minuty zkázy pro hosty

Zliv musela opět odvracet nepříznivé skóre, ale rozhodně se ani tentokrát nevzdávala. V druhé polovině utkání rozradostnil domácí fanoušky Hanousek, ale jeho gól nebyl uznán kvůli ofsajdu. V 64. minutě už radosti nic nebránilo. Obránce Michal Viktora napřáhl ke střele, kterou si hostující obránce tečoval do sítě. 1:1 Katastrofickou část zápasu pro Dolní Bukovsko uzavřel o dvě minuty později Jan Hrdlička, který si naskočil na centr Kučery a poslal domácí do vedení. 2:1 Domácí pokračovali v aktivitě a měli další šance. Hanousek zcela sám před brankářem nedokázal dostat míč do sítě a neujali se ani další možnosti. Dolní Bukovsko mohlo v závěru srovnat skóre, ale přímý kop z nadějné pozice brankou neskončil. Další kvalitní okresní utkání skončilo vítězstvím domácích, kteří se vrátili na vítěznou vlnu.



Ohlasy k zápasu


SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Proti Dolnímu Bukovsku jsme hráli po dlouhé době, tak jsme moc nevěděli, co čekat. Zato bylo jasné, že naše obrana opět v novém složení to nebude mít snadné. Hosté nehráli špatně a určitě to bude pro každého nebezpečný soupeř. Do vedení šli po rychlém brejku a udrželi ho po celý poločas, protože my jsme své šance pálili. Naštěstí po přestávce, kdy už jsme hru víceméně ovládali, jsme dokázali proměnit i dvě z mnoha šancí - paradoxně oba góly dali naši obránci. Za tři body jsme po dvou ztrátách moc rádi a budeme je chtít i příští týden.




Sestavy


SK Zliv
J. Remta [-] - J. Hrdlička [-] , V. Suchý [-] , M. Viktora [-] - M. Fürst [-] , O. Fürst [-] , P. Boubal [-] , S. Uchytil [-] - R. Hanousek [-] , T. Kučera [-] - O. Bukovský [-]

TJ Dolní Bukovsko
F. Miřátský [-] - P. Kokeš [-] , J. Filípek [-] , J. Bártík [-] , V. Kotyza [-] , F. Cihla [-] , L. Chochol [-] , O. Malecha [-] , F. Bouda [-] , P. Zahradník [-] , V. Vejvoda [-]

ŽK: 74. M. Fürst , 86. M. Viktora - 38. S. Miřátský , 72. V. Kotyza , 88. L. Chochol .
Hráči zápasu: J. Hrdlička , M. Viktora .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PILEČEK Josef - ŠNEDORFER Jakub, KROUPA Richard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Po prohře na Včelné, se vrátí Zliv na výtěznou vlnu a vyhraje.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích