Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 15:00

6.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Jankova porazila Úsilné


Branky


24

Úsilné zavítalo na hřiště Jankova k nedělnímu utkání Okresního přeboru. Jankovu se zatím na podzim vůbec nevede a před tímto duelem se krčil na posledním místě. Úsilné už poznalo chuť vítězství a tak na něj chtělo útočit i proti Jankovu B. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivnější Jankov B se dostal do vedení

Hrálo se v nepříznivém počasí a během celého zápasu se na hřiště snášel déšť. Jankov “B” vstoupil do zápasu aktivně a od prvních minut svého soka zatlačil. Ve 4. minutě měl první větší šanci hroťák Simandl po sražené Bohoňkově střele, ovšem na P.Brůžka nevyzrál. Úsilné za celý první poločas zahrozilo pouze jednou, a to když v 10. minutě napřáhl ke střele Viktora a ta skončila necelý metřík vedle tyče. Domácí fotbalisté dostali poprvé míč do branky po rohovém kopu a následném závaru, ovšem zvednutý praporek asistenta rozhodčího znamenal ofsajd. Po půl hodině hry poslal krásným křižným pasem Vokurka do tutovky Strádu, ten si ale vylámal zuby na skvělém P.Brůžkovi. První regulérní gól dali jankovsko-dubenští ve 41. minutě po spolupráci dvou Jakubů. K míči se na pravé straně dostal Vokurka, přihrál do předbrankového prostoru a Jakub Beníšek ve skluzu otevřel skóre – 1:0. Velice aktivní Vokurka se ještě v poslední minutě první půle blýskl individuálním průnikem a následnou střelou mimo. 

Brůžek už jen korigoval skóre

Druhé dějství začalo velkou možností hostujícího Salibašiče, který ve 49. minutě po rohovém kopu trestuhodně přestřelil Brůhovo branku z malého vápna. Jak zakončit rohový kop předvedli domácí o tři minuty později. Od rohového praporku poslal balón do vápna Kočer, Jan Janeček vyskočil nejvýše a umístěnou hlavičkou zavěsil – 2:0. V 56. minutě vypustil ze své pravačky hodně povedenou střelu Kočer, neméně hezkým zákrokem se předvedl P.Brůžek. Tempo zápasu postupem času upadalo, ale fanoušky do varu dostal v 77. minutě Tomáš Hütter. Nejprve neproměnil samostatný nájezd Kočer, ovšem opět se zmocnil míče, přihrál osmnáctiletému Hütterovi a ten uklidil míč k tyči jako zkušený mazák – 3:0. Poslední slovo však mělo Úsilné. V 83. minutě po standardní situaci si gólman Brůha v malém vápně nepočínal úplně nejjistěji, centrovaný balón podběhl a na zadní tyči měl už Jan Brůžek snadnou úlohu – 3:1. Domácí tým to o první výhru nepřipravilo, avšak novice v brance Ondřeje Brůhu o čisté konto hned ve svém prvním utkání v novém týmu ano.



Sestavy


SK Jankov B
O. Brůha [-] - A. Pšenička [-] , F. Černý [-] , T. Cícha [-] , F. Fousek [-] , A. Píša [-] - O. Maxa [-] , J. Beníšek [-] , T. Hüttner [-] , J. Vokurka [-] - P. Stráda [-] -

Úsilné
P. Brůžek [-] - P. Vazač [-] , P. Zíka [-] , P. Hála [-] , R. Tábora [-] , M. Salibašić [-] , P. Viktora [-] , T. Chromý [-] , V. Polan [-] , J. Čada [-] , M. Stejskal [-]

ŽK: 7. P. Viktora , 13. M. Stejskal , 44. M. Salibašić .
Hráči zápasu: J. Vokurka , J. Janeček .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: STACH Josef - TEPLÝ Ondřej, PAVLÍK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Věřím, že Jankov konečně zabere a doma uhraje první letošní výhru a obávaný střelec Vazač Petr tentokrát neskóruje.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza