4:3
(3:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

5.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neporazitelnost Zlivi ukončila Včelná


Branky


4. J. Gruber , 8. D. Tondl (p.) , 23. J. Gruber , 90. J. Gruber - 16. T. Kučera , 56. S. Uchytil , 69. T. Kučera
24

Fotbalový duel mezi mužstvem Včelné a výběrem Zlivi, který se odehrál při sobotním chladném odpoledni byl očekávaným trhákem kola. Diváci, kteří se i přes špatné počasí dostavili na tribuny stadionu SK Včelná, nemuseli litovat. Odměnou jim byl zápas plný zvratů bohatý na góly, kde ani jedna strana neměla do posledních vteřin nic jistého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Včelná se rychle dostala do dvoubrankového vedení

Domácí začali první poločas ve vysokém tempu a už ve třetí minutě utkání se propracovali k nebezpečné šanci, kterou obrana hostí odvrátila pouze na rohový kop. O minutu později vyzval Zlivský brankář F. Hanzal svým nepovedeným výkopem J. Grubera k souboji jeden na jednoho. Domácí útočník jeho výzvu s radostí přijal a poslal Včelnou do vedení. Po krátké mezihře to byli opět domácí, kdo ohrozil branku soupeře. J. Gruber dostal ze středu zálohy přihrávku do běhu a s míčem se dostal až do vápna. Uvnitř pokutového území si míč zaseknul, na což obránce Zlivi nestihnul včas zareagovat a pomohl si nedovoleným zákrokem. Hlavní arbitr nařídil pokutový kop, který razantní střelou do středu branky proměnil D. Tondl. V 11. minutě Včelná slavila znovu, ale předčasně. Po centru z přímého kopu se k míči dostal obránce P. Křiváček, který střelou z voleje propálil brankáře hostí. Bohužel pro domácí hráče byl rozhodčím přistižen v offsidu a gól nebyl uznám. Po odehrání čtvrt hodiny zápasu začala hráčům Zlivi svítat naděje na zvrat zápasu. Domácí stoper O. Polanský v pokutovém území nechal zcela volného útočníka T. Kučeru, který z malé vzdálenosti prostřelil brankáře domácího celku J. Křiváčka. Ovšem i po inkasovaném gólu zůstala Včelná v následujících minutách aktivnějším týmem. Ve 23. minutě došlo k další gólové situaci. Záložník domácích F. Pauch si před vápnem připravil míč ke střele a vypálil. Svým pokusem trefil pouze břevno, od kterého se míč odrazil k chumlu hráčů před brankou. Tady se nejlépe zorientoval domácí hráč s číslem 6 K. Novák, který míč zpracoval a předal Gruberovi do výhodnější pozice. Výsledkem byla další vstřelená branka pro domácí. Do konce poločasu se pak už neodehrálo žádné zásadní drama mužstva zamířila do šaten za stavu 3:1.

 

 

Poslední minuta rozhodla

V prvním poločase tahala Zliv od začátku za kratší provaz, to se ovšem o druhé půli utkání říct nedalo. Včelnou opustilo střelecké štěstí a přidalo se na stranu hráčů Zlivi. Po dvou slibných šancích, které domácí hráči zahodili trestuhodným způsobem, se nakonec v 56. minutě prosadili hosté. Ihned po autovém vhazování letěl míč směrem na zadní tyč, kde čekal připravený S. Uchytil, ten kontaktní brankou opět oživil Zlivské naděje. O dvě minuty později mohlo být srovnáno. Hosté přesně rozehráli rohový kop, jenže hlavičkující hráč zakončil jen pár centimetrů nad břevno domácí branky. Na druhé straně vzápětí na dvakrát zasahoval Hanzal, který pohotovým zákrokem zlikvidoval nebezpečnou střelu V. Šálka i následnou dorážku F. Paucha. Utkání se dostalo do nerozhodného stavu v 69. minutě. Ze středu zálohy dostal R. Hanousek milimetrovou přihrávku do šance. Jeho střelu domácí brankář vyrazil, ale k jeho smůle, přímo k nohám hráče Zlivi T. Kučery. Střela, kterou vypustil ze své kopačky, proletěla kolem Včelenského gólmana a skončila v síti. Zbývalo dvacet minut do konce zápasu, když Včelná rozehrála ze středového kruhu a následovala nejtěžší část utkání. Avšak ani jeden z týmů se nechtěl smířit s remízovým stavem. Hra se proto znatelně přitvrdila a v důsledku toho musel sudí několikrát sáhnout do kapsičky pro žlutý kartonek, aby hráče udržel v mezích fotbalových pravidel. Až do konce utkání bylo k vidění množství šancí, které ale brankou neskončily. Už to vypadalo, že utkání doopravdy skončí remízou, ale v 90. minutě se k míči dostal opět Gruber. Pohotově se otočil kolem obránce a před sebou měl pouze soupeřova brankáře. Levou nohou umístil střelu přesně mezi gólmana a tyčku, čímž završil hattrick a Včelná o gól vedla. Okamžitě po rozehrávce, už v nastaveném čase, mohla Zliv znovu srovnat stav. Tvrdá střela, která přišla po odraženém centru proletěla jen pár centimetrů kolem spojnice a následně sudí zápas ukončil. Obě mužstva se po náročném utkání rozešla za stavu 4:3. Včelná je tak stále stoprocentní a Zliv po více než roce opět poznala hořkost porážky.

 



Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Na Včelnou jsme přijeli poněkud oslabení hlavně v obraně, ale to neomlouvá děsivý začátek, kdy jsme domácím v prvních 8 minutách doslova věnovali dva laciné a zbytečné góly. První poločas tím byl hodně ovlivněný, nehráli jsme vůbec dobře a zaslouženě jsme prohrávali 1:3. Po přestávce se ale ukázalo, že i s mladými kluky v sestavě jsme silný tým, Včelnou jsme zmáčkli a dokázali jsme vyrovnat. Mohli jsme i vyhrát, ale štěstí, které jsme jindy měli, se tentokrát přiklonilo k soupeři, který v poslední minutě rozhodl. Byl to ale velmi bojovný a na okres nadstandardní fotbal nahoru - dolů, který se divákům určitě líbil. Prohráli jsme po více než roce, což nás mrzí, ale nic nebalíme a jedeme dál.



Sestavy


SK Včelná u Českých Budějovic
J. Křiváček [-] - J. Gruber [-] , V. Šálek [-] , F. Pauch [-] , D. Tondl [-] , L. Černý [-] , K. Novák [-] , O. Severin [-] , O. Polanský [-] , V. Adamovský [-] , P. Křiváček [-]

SK Zliv
F. Hanzal [-] - J. Trnka [-] , V. Suchý [-] , M. Viktora [-] - S. Uchytil [-] , F. Hamáček [-] , P. Boubal [-] , M. Fürst [-] , O. Fürst [-] - T. Kučera [-] - O. Bukovský [-]

ŽK: 76. D. Tondl - 39. M. Fürst , 60. P. Boubal , 68. R. Hanousek , 76. S. Uchytil .
Hráči zápasu: J. Gruber .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škuthan Jaroslav - RYŠLAVÝ Jaroslav, STACH Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zde tipuji výhru hostů 2:3 a posun do čela tabule okresu.

Tip: výhra hostů

Hosté i přes špatnou přípravu a tragické zakončení vystřelí jednu branku a vyhrají 1:3. Očekávám minimálně jednu čk a více jak 2,5 gólů v kurzu 6.33 si nedovolím nehrát. Skvělá value. Zliv dotoho.

Tip: výhra hostů

Domácí nemají fyziku a síly jim dojdou už při rozcvice. Odhaduji výsledek 5:7. Grubner hatryk.

Tip: výhra hostů

Domácí prohrají rozdílem třídy 0:1, jediný gól hostů vstřelí gólman z posledního rohu.

Tip: výhra hostů

Bude remíza. Tipuji 3:5 a zapas bude kvůli počasí ukončen předčasně v 88. minute.

Tip: výhra hostů

Jasná výhra 3:4 hostujících lopat.

Tip: výhra hostů

Jasná výhra hostů. Domácím podmáčené hřiště přinese smůlu a nula bodu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích