Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2022 10:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Strahovice vezou výhru z Mokrých Lazců


Branky


18

Nováček ze Strahovic zaskočil zkušené Mokré Lazce a po velmi dobrém prvním poločase, ve kterém si vypracoval tříbrankový náskok, oslavil premiérové tři body do tabulky. Mokré Lazce naopak i podruhé vzešly z utkání jako poražený tým.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Strahovice měly skvělý první poločas

Mokrolazecká síť se vlnila již po několika minutách, ale pro těsnou ofsajdovou situaci nemohla být trefa Michala Malchárka uznána. Strahovický záložník ovšem dlouho nesmutnil. Po dalším přesném nákopu ze strany dokázal z hranice velkého vápna propálit vše, co mu stálo v cestě a poslal svůj tým do vedení - 0:1. Za deset minut navýšil vedení hostů Beneš, jehož střelu se domácí bek snažil zblokovat, ale místo toho nešťastnou tečí poslal míč do protipohybu brankáře Minarčíka a ten musel lovit podruhé – 0:2. Následně se strážce domácí brány zaskvěl povedeným zákrokem proti ráně Pekárka. Strahovice působily i nadále aktivnější dojmem a za svou poctivou práci byly do poločasu ještě jednou odměněny. Po další pěkné kombinační hře se ve vápně ocitl opět Michal Malchárek, který šikovně přehodil Minarčíka a navýšil vedení – 0:3. Domácí tým z Lazců byl v první půli naprosto neviditelný, očividně mu  chyběl kapitán Galvas, který umí hru strhnout a svůj tým vyburcovat. 

Domácí Lazce ve druhém poločase dotahovaly

Nicméně po přestávce nastoupily Lazce mnohem aktivněji a hned z první šance dokázal Lukáš po křižné ráně vrátit svůj tým do zápasu – 1:3. Domácím narostla křídla a začaly konečně hrát svou hru, na kterou jsou diváci v Lazcích zvyklý. Soustavný tlak vygradoval po hodině hry v další branku. Mošův centr ze strany se svezl do šestnáctky, kde se po sérii odrazů opřel do míče čerstvě vystřídaný Říman a dostal svůj tým na dostřel – 2:3. Hostům docházel fyzický fond. Přesto s vypětím všech sil a rovněž i díky velmi podmáčené hrací ploše dokázali své vedení uhájit. I když se Lazce nadále tlačily dopředu, k žádné další vyložené šanci se už dopracovat nedokázaly. Strahovický střelec Michal Malchárek sahal v závěru utkání dokonce po hattricku, ale brankář Minarčík prokázal, že navzdory třem inkasovaným zásahům stále patří ke kvalitním brankářům soutěže. Strahovice tak uhájily své vedení z první půle, zatímco pro Lazce skončil zápas opět porážkou.



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Galvas (asistent trenéra): ... doplníme

SK Meteor Strahovice
Leo Malchárek (trenér): ... doplníme



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
P. Minarčík [-] - K. Lomozník [-] (55. Z. Říman [-] ) , M. Číp [-] , D. Moša [-] , R. Šimeček [-] , T. Kosňovský [-] , M. Lukáš [-] , J. Garba [-] , M. Hoza [-] , L. Poštulka [-] , D. Exner [-]

SK Meteor Strahovice
J. Nevřela [-] - J. Boček [-] (69. P. Slavík [-] ) , D. Beneš [-] (90. J. Toman [-] ) , M. Malchárek [-] , L. Slanina [-] (74. D. Kapinos [-] ) , O. Pekárek [-] , M. Pekárek [-] (90. J. Hluchník [-] ) , M. Nevřela [-] , M. Tomíček [-] , J. Josefus [-] , M. Obrusník [-]

ŽK: 34. J. Garba , 79. L. Poštulka - 74. M. Obrusník .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: VIŠČOR Michael - SLANÝ Jan, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jiří Lusar

Expert: Dušan Harazim
Tip experta: výhra domácích

Mokré Lazce budou opět sbírat body především v domácím prostředí, kde jsou velmi kvalitní. Za mě tipuji výhru domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza