1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 17:00

3.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plasy těsně zvítězily nad Mýtem


Branky


18

Plasy se představily v Mýtě a hned v úvodu zápasu si vypracovaly několik tutovek, z nichž jedna skončila vedoucím gólem. Po inkasované brance se domácí zvedli a do konce poločasu dokázali odpovědět vyrovnávajícím gólem. Začátek druhého poločasu vyšel opět lépe hostům, kteří vstřelili druhou branku v 50. minutě. Ve zbytku utkání si Plasy pohlídaly jednogólový náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté spálili v prvních 20 minutách 5 tutovek

Hned od začátku byli domácí pod velkým tlakem. Soupeř na ně vlétl, dobře kombinoval a vytvořil si několik vyložených příležitostí. Jednu z nich zúročil ve 12. minutě hostující Švarc a poslal Plasy do vedení. Hosté ze svého tlaku neslevili ani po vedoucí brance a během několika minut spálili další tři tutovky, při nichž se vyznamenal zejména domácí brankář. Zhruba po 20 minutách se hra začala vyrovnávat a ke slovu se dostali hráči Mýta. Domácí pěknými přihrávkami pomalu rozebírali soupeře a z jejich hry byla patrná snaha o vyrovnání. To se jim povedlo v 39. minutě, kdy se po pěkné přihrávce z pravé strany prosadil Mašek a srovnal na 1-1.

Úvod druhé půlky opět pro hosty

Mýto poslalo do druhé půlky dva čerstvé hráče, zatímco Plasy nastoupily ve stejné sestavě. V 50. minutě nechali domácí hodně volného prostoru na pravé straně a soupeř toho okamžitě využil. Na zadní tyč dostal přesný balón Koudele a pěknou střelou zajistil vedení svého týmu. Mýto ihned zvýšilo aktivitu a opět začalo Plasy přehrávat. Pěkná kombinační hra domácích však postrádala lepší zakončení. Pozorná obrana hostů zlikvidovala všechny nadějné pokusy soupeře a defenzivní činnosti si plnila velmi dobře. Domácí do konce zápasu ještě zahrozili z několika slibných šancí, nicméně vytouženou branku to nepřineslo. Plasy zvítězily v poměru 2-1.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto B
Milan Huml, trenér: Myslím si, že Plasy byly určitě fyzicky silnější a v osobních soubojích měli hráči soupeře navrch. Troufnu si říct, že kdybychom dokázali udržet balón na zemi a hrát víc technicky, byl byl průběh zápasu jiný, bohužel se nám to nepodařilo. Určitě nám nepomohla ani skutečnost, že máme opět zraněné hráče a sestavu jsem lepil na poslední chvíli. Za mě v zápase byly dva sporné momenty, které rozhodčí vyhodnotil jinak, než jak bych to udělal já, ale to je věc názoru.

TJ Sokol Plasy
Jiří Lauko, trenér: Přijeli jsme do Mýta s cílem získat bod, ale hned od začátku byla na našem týmu vidět obrovská chuť se o výsledek porvat. Nebojím se říct, že jsme byli po všech stránkách lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Ač to není zvykem, tak chci pochválit všechny tři rozhodčí za výborné vedení zápasu, ale co chci říct hlavně je to, že bych rád poděkoval celému týmu za výkon po celých 90 minut. Domácí mají velmi mladý tým a do budoucna hodně perspektivní, tyto zápasy jsou pro ně cenná zkušenost.



Sestavy


TJ Slavoj Mýto B
J. Dvořák [-] - M. Lenk [-] , V. Procházka [-] , P. Ulrich [-] , T. Vonášek [-] - R. Chvála [-] (46. L. Laštovka [-] ) , J. Lenk [-] , J. Mašek [-] (67. J. Pelnas [-] ) , D. Mátl [-] (46. D. Kocna [-] ) , K. Dongres [-] (76. R. Lang [-] ) - J. Šmíd [-]

TJ Sokol Plasy
R. Kokrhel [-] - M. Brejník [-] (78. O. Šarlinger [-] ) , J. Kala [-] , M. Skuhrovec [-] (68. P. Ryšica [-] ) , J. Fidler [-] (58. F. Hořejší [-] ) , P. Jílek [-] , D. Koudele [-] , N. Švarc [-] , M. Beránek [-] , Z. Jaroš [-] , M. Netušil [-]

ŽK: 35. D. Koudele , 61. P. Jílek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KRATOCHVÍL Václav - ADÁMEK Filip, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Roman Voith
Tip experta: remíza

Tady bude záležet na posílení hráčů z A mužstva. Plasy budou kousat a odvezou si bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích