Z. Kasýk 49. (p.)
Z. Kasýk 73.
2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.08.2022 18:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úněšov doma nezaváhal


Branky


49. Z. Kasýk (p.) , 73. Z. Kasýk
16

Úněšov první domácí zápas zvládl a napravil prohru z prvního kola. Hosté sice byli v zápase aktivnější týmem, ale gólové šance neproměnili, zatímco domácí tým ano.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas bez branek

Úvod prvního poločasu nabídl vyrovnanou hru, hostům se několikrát povedlo dobrým pohybem a pěknou kombinační hrou dostat soupeře pod tlak. Domácí však velmi dobře bránili a Mladotice do mnoha šancí nepustili. Již v 9. minutě obdržel první žlutou kartu zápasu hostující obránce Frank. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a obě mužstva velmi dobře bránila. Hosté začali mít postupem času více ze hry a zejména ke konci poločasu soupeře přehrávali, nicméně jejich slibné šance skončily nepřesným zakončením. První poločas zvládla mužstva defenzivně na výbornou, a proto hráči odcházeli do šaten za stavu 0-0.

Domácí byli v druhém poločasu produktivní

V druhé půlce to netrvalo dlouho a domácí tým šel do vedení. Ve 49. minutě po nedovoleném zákroku hostujícího hráče rozhodčí odpískal penaltu pro Úněšov. Velkou šanci bezpečně proměnil Kasýk. Fotbalisté Mladotic ihned po inkasované brance začali hrát aktivně, vyměňovali si krátké přihrávky a soupeře dostali pod tlak. Vypracované přilěžitosti ale v gól neproměnili. Domácí tým se více zatáhl a snažil se bránit jednogólový náskok. V 73. minutě nečekaně udeřili opět domácí. Ve skvělé šanci se objevil Kasýk a druhou brankou v utkání zvýšil na 2-0. I když měli hosté po celý druhý poločas více ze hry, tak jejich snaha selhávala na špatném zakončení. Domácí tým si zkušeně pohlídal zbytek zápasu a zvítězil o dvě branky.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Úněšov
Jakub Mižár, trenér: Co se týče šancí na obou stranách, tak utkání bylo vyrovnané. Většinou měli herní převahu hosté a to zejména v druhém poločase, ale my jsme se dokázali gólově prosadit, kdežto soupeř své šance nevyužil. I když jsme vyhráli, tak musím říct, že Mladotice mají velmi mladý a skvěle fyzicky připravený tým s perspektivou do budoucna.

TJ Sokol Mladotice
Zdeněk Kučera, vedoucí mužstva: Určitě bylo utkání hodně vyrovnané. My jsme bohužel naše šance neproměnili, i když jsme dnes měli hodně příležitostí ke vstřelení branky. S proměňováním šancí máme dlouhodobě problém a do budoucna na tom musíme zapracovat.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Mižár [-] - J. Hodek [-] , Z. Škopek [-] , D. Vávra [-] (90. J. Riant [-] ) , P. Nechutný [-] (87. M. Nemček [-] ) , M. Mižár [-] , R. Šváb [-] , Z. Kasýk [-] (78. P. Hanzlíček ml. [-] ) , T. Janda [-] , Z. Hlous [-] , M. Hlous [-]

TJ Sokol Mladotice
P. Koudele [-] - V. Šiml [-] , O. Buchtelík [-] , A. Tauchen [-] (70. L. Šiml [-] ) , V. Frank [-] - Š. Kůsa [-] (89. M. Soukup [-] ) , J. Krejčí [-] , D. Janský [-] , A. Kůsa [-] - J. Kolář [-] , D. Urban [-] (82. F. Buchtelík [-] )

ŽK: 65. M. Mižár , 92. T. Janda - 9. V. Frank , 65. D. Urban , 80. D. Janský , 85. V. Šiml .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Orlík Vladimír - NESVADBA Karel, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Zdeněk Dubček
Tip experta: výhra hostů

Nováček ve skupině je po prvním kole ve formě, což se o domácích říct nedá.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza