4:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Losiná v domácím zápase nezaváhala


Branky


22. D. Šlais , 28. D. Šlais , 74. R. Spörl , 79. T. Albl - 9. P. Mičkal
14

Losiná v posledním domácím zápase tohoto roku zvítězila nad Svéradicemi 4-1. I když byli hosté více než vyrovnaným soupeřem a měli několik vyložených šancí, tak na konci zápasu bylo výsledné skóre jednoznačně pro domácí. Svéradice nevyužily své obrovské příležitosti ke skórování, zatímco Losiná ano. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro domácí

Domácí hned v úvodu utkání udělali chybu v rozehrávce a následná ztráta míče vedla k rychlému protiútoku Svéradic, na jehož konci stál Mičkal, který poslal hostující tým do vedení. Poté byla aktivita spíše na straně domácích. Ve 22. minutě zahrávala Losiná rohový kop, hostující obrana míč odvrátila, balón se dostal ke Šlaisovi, jenž ho z voleje napálil přímo do brány, 1-1. Ve 28. minutě se domácí prezentovali akcí z levé strany, Šlais se dostal s míčem až do vápna soupeře a střelou překvapil brankáře soupeře, 2-1. Svéradice si do konce prvního poločasu vytvořily dvě vyložené šance, ale gól se jim vstřelit nepodařilo. Hráči odcházeli do kabin za stavu 2-1 pro Losinou. 

Hosté měli několik tutovek, ale prosadila se jen Losiná

Druhý poločas začaly oba týmy aktivně, Svéradice si znovu vypracovaly dvě tutovky, ale z první trefily pouze tyč a druhou neproměnily. Losiná po rychlém protiútoku také nastřelila tyč a diváci tak nebyli ochuzeni o atraktivní hru. Svéradice se hnaly za vyrovnáním a nezbylo jim nic jiného, než otevřít hru. Toho využil soupeř, v 74. minutě domácí sehráli rychlý brejk, po kterém se prosadil Spörl a zvýšil na 3-1. Za 4 minuty se situace víceméně opakovala, balón vracel na vápno jeden z hráčů Losiné, míč si převzal Albl a přesným zakončením upravil skóre na 4-1. I když byly Svéradice po celé utkání rovnocenným soupeřem, tak nakonec musely zkousnout porážku 1-4. Losiná se po 13 zápasech nachází na 11. místě, zatímco Svéradice jsou desáté. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Losiná
Rudolf Spörl, trenér: Výsledek asi úplně neodpovídá průběhu zápasu. Dnes jsme byli produktivní a proměnili naše šance, ale určitě jsme v utkání nebyli lepším týmem. Konečné skóre je pro Svéradice až kruté, jelikož hosté měli v zápase velké příležitosti ke skórování, ale na rozdíl od nás je nepřetavili v góly.

FK Svéradice
Martin Heimlich, asistent trenéra: K zápasu do Losiné jsme odjížděli z přáním vyhrát a udělat si dobrou náladu na večerní dokopnou. A i začátek utkání tomu nasvědčoval, když jsme šli v úvodu do vedení 1-0. Bohužel pak jsme přenechali aktivitu domácím a ty ještě do poločasu skóre otočili po našich chybách. Na začátku druhé půle jsme neproměnili dvě tutovky a domácí poté z brejku zvýšili na 3-1. Nám už se gól vstřelit nepodařilo a po další hrubé chybě jsme naopak inkasovali. Domů jsme tak odjížděli zklamáni, protože domácí nebyli lepší, ale šťastnější. Teď nás čeká dlouhá pauza, ve které musíme určitě pořádně potrénovat a hlavně sehnat nějaké posily do jarních bojů.



Sestavy


TJ Sokol Losiná
M. Albl [-] - M. Pešek [-] , P. Novotný [-] , T. Pech [-] , M. Šindelář [-] (46. D. Matulka [-] ) , D. Šlais [-] (77. T. Albl [-] ) , O. Tic [-] (85. T. Fořt [-] ) , L. Šindelář [-] , P. Tančouz [-] (69. M. Bajer [-] ) , V. Tobrman [-] (85. J. Kašpar [-] ) , R. Spörl [-]

FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] , S. Makovec [-] , A. Vachuška [-] , M. Doležal [-] , V. Beránek [-] (20. M. Heimlich [-] ) , V. Brůha [-] , P. Majer [-] (71. P. Lukeš [-] ) , F. Machovský [-] , P. Mičkal [-]

ŽK: 49. O. Tic , 69. M. Pešek , 78. L. Šindelář - 29. V. Brůha .
Hráči zápasu: D. Šlais .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Velíšek Jiří - BODANSKÝ Martin (N), HRACHOVEC František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:10
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Losiná konečně promění šance a doma vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:21

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:44

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích