Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2022 17:30

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice neproměnily 2 penalty, přesto z Petřína berou 3 body


35

Petřín byl společně s Tachovem pasován před začátkem sezóny na favorita soutěže a tomuto dostával všech čtyř dosud uplynulých kol. Naopak Radnice se trápily v koncovce a dosud posbíraly pouhé tři body. I tentokrát Petřín začal zostra...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva slepené góly do šatny

Petřínský uragán začal několika nebezpečnými kombinacemi kolem vápna soupeře a už v 5.minutě mohli domácí slavit, když se po křidelní akci objevil míč u neobsazeného Vodrážky a ten se zakončením neměl probém. Jenže, to na hodně dlouhou dobu byl jediný střelecký pokus domácích, který měl namířeno mezi tři tyče. 

 

Hosté se zhruba půl hodiny nedokázali pořádně vymanit ze své poloviny a po rychlých akcích chyběla přesnost v nahrávce, nebo koncovce. Až zhruba po půl hodině hry se radničtí dokázali se svým soupeřem rovnat, zachytávat jejich míče a správně si rozehrát své akce. Po jedné z nich zahrávali pět minut před přestávkou hosté autové vhazování u velkého vápna Petřína, Aubrechtův dlouhý aut nůžkami za sebe posunul Polášek a v malém vápně pak s přehledem zakončovala letní posila Radnic, Jan Vaščák. Aby toho pro domácí nebylo málo, už za minutu později vyslal od poloviny hřiště Fencl svůj dlouhý křižný pas, ten domácí brankář na hranici vápna podskočil a z první do prázdné brány uklízel Matěj Svoboda.

 

Namísto klidného průběhu, zaváhání a starosti

Ve druhém dějství se očekával drtivý nápor domácích, ovšem hned ve 47. minutě to mohli Radnice zkomplikovat, jelikož za faul na Poláška byl nařízen pokutový kop. K tomu se postavil Lukáš Aubrecht, ale jeho pokud Pejřimovský vytěsnil. Domácí obránci se z toho ovšem nepoučili, neuplynulo ani pět minut a penalta se pískala znovu. Tentokrát si jí vzal na strosti Petr Spěváček, ale jeho pokus o Panenku skončil nad břevnem.

 

Pro hosty to mohlo znamenat velmi vážné problémy, ale Petřín se ne a ne dostat do nebezpečných pozic. Radnice organizovaně bránily a kromě dvou nebezpečných hlaviček, které mířily těšně vedle brány, si domácí fotbalisté gólovku nevytvořili. V 70. minutě pak přišlo pro hosty částečné vysvobození, když po jedné ze strkanic udeřil Šimáně radnického hráče do obličeje a uviděl od sudího červenou kartu.

 

Petřín i přes početní nevýhodu byl stále častěji na míči, ovšem vzadu logicky vznikaly díry, jelikož se stále snažil o změnu stavu. Toho dokázali na přelomu 80. minuty opět dvěmi slepenými brankami využít hosté, konkrétně výborně hrající František Polášek. Nejdříve využil tečovaný míč za obranu, kdy domácím obráncům utekl, poradil si s gólmanem a zakončil, aby o minutu později v souboji tělo na tělo přetlačil Levého a svůj další nájezd opět proměnil. I když už se zdálo být hotovo, Petřín se stále snažil o korekci, ta však do závěrečného hvizdu nepřišla.



Ohlasy k zápasu


SK Petřín Plzeň B
Jan Pleticha, trenér: Včera jsme šli velmi brzo do vedení už v 5. minutě a paradoxně nám to ublížilo. Po celý zápas jsme se nedokázali dostat do hry a dobře připravené Radnice překonat. Na začátku 2. poločasu, za stavu 1:2 kopaly Radnice ještě dvě penalty, které nedaly a v tu chvíli jsme si mysleli, že nás to nakopne a začneme zase hrát. Ale bohužel a Radnice zaslouženě vyhrály. Teď se musíme co nejrychleji oklepat a připravit se na další zápas.

TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht st., trenér: Překvapivá výhra, ale zasloužená. Petřín byl před utkáním jasný favorit. My jsme tam neměli absolutně co ztratit. V začátku utkání jsme byli ustrašení a tradičně brzo inkasovali. Postupně se nám začalo dařit ucpávat důležité prostory a nutit domácí k chybám. Vše vedlo k tomu, že jsme do poločasu výsledek otočili. Ve druhém poločase jsme pokračovali v aktivní hře a vynutili jsme si dva pokutové kopy, bohužel bez využití?!? Utkání jsme tak mohli rozhodnout dříve. Nakonec se nám to podařilo v závěru utkání, díky výborným momentům Fandy Poláška, kdy domácí už dohrávali po vyloučení v deseti. Kluci hráli přesně to, co jsme po nich požadovali. Konečný výsledek je pro ně odměnou.



Sestavy


SK Petřín Plzeň B
M. Pejřimovský [-] - A. Vobruba [-] (46. J. Zíma [-] ) , J. Krystl [-] (66. J. Levý [-] ) , Z. Šimáně [-] , P. Škarda [-] , J. Vodrážka [-] , J. Tětek [-] , A. Rada [-] (46. J. Havelka [-] ) , L. Maxa [-] , M. Štefl [-] (46. M. Vanc [-] ) , J. Veselý [-]

TJ Sokol Radnice
T. Spěváček [-] - D. Fencl [-] (71. J. Klír [-] ) , L. Aubrecht [-] , P. Valenta [-] , D. Rýdl [-] , Š. Huttr [-] - P. Spěváček [-] , L. Brož [-] - M. Svoboda [-] (90. M. Krč [-] ) , F. Polášek [-] (90. M. Habr [-] ) , J. Vaščák [-]

ŽK: 81. J. Levý - 65. D. Fencl , 70. D. Rýdl , 79. F. Polášek . ČK: 70. Z. Šimáně .
Hráči zápasu: F. Polášek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: DUDA Miroslav - ADÁMEK Filip, PASTYŘÍK Tadeáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích