5:1
(3:1)
40. P. Hodl (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov rozstřílel Bolešiny


Branky


9. P. Braun , 19. J. Schamberger (p.) , 25. J. Brabec , 52. A. Kavka , 87. J. Zahoř - 40. P. Hodl (p.)
14

Chotěšov si v posledním zápase podzimu jednoznačně poradil s Bolešinami a po dominantním výkonu v obou poločasech slavil vysoké vítězství 5-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili za 25 minut tři góly

Chotěšov vstoupil do utkání lépe a hned v 9. minutě šel do vedení, když se po pěkné akci prosadil Braun. Domácí aktivita nepolevovala ani v příštích minutách, ba naopak. V 19. minutě jeden z hostujících hráčů zajel do protihráče v pokutovém území a rozhodčí okamžitě ukázal na penaltový puntík. K míči se postavil Schamberger a přesnou střelou zvýšil na 2-0. Ve 25. minutě musel z důvodu zranění střídat domácí Šiman, který si při souboji s hostujícím brankářem nepříjemně poranil nárt, domácí však situaci dohráli a vstřelili z ní třetí gól zápasu, když míč do odkryté brány uklidil Brabec. Bolešinám se povedlo v závěru poločasu aspoň snížit, jelikož jeden z domácích hráčů zfauloval protihráče a sudí přisoudil hostům pokutový kop. Ten bez problému proměnil Hodl a upravil skóre na 3-1.

Chotěšov přidal další dvě branky

V 50. minutě se provinil faulem hostující Pitel a rozhodčí to potrestal žlutou kartou. V 52. minutě se radovali znovu domácí, Kavka obdržel od spoluhráče přesnou přihrávku a ve velké šanci upravil skóre na 4-1. Bolešiny hrály spíše zataženě a spolehály zejména na rychlé protiútoky, z kterých několikrát zahrozily, k další brance to ovšem nevedlo. Domácí si zkušeně hlídali pohodlný náskok, přesně kombinovali a velmi snadno se dostávali do nebezpečných šancí. V 87. minutě definitivně stvrdil vítězství domácího týmu Zahoř a zvýšil na konečných 5-1. Chotěšov je po podzimu na 3. místě, Bolešiny jsou dvanácté. 



Ohlasy k zápasu


TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: V posledním kole podzimu jsme přivítali soupeře z Bolešin, cílem bylo zvládnout zápas a navázat na skvělý výkon v předchozím kole. Do vedení jsme šli už v 8. minutě a další góly přidali v 19. a 25. minutě. U posledního gólu v prvním poločase se bohužel zranil Šiman, který následující den ráno podstoupil operaci kvůli zlomenině nártní kůstky, všemu předcházel souboj s hostujícím gólmanem, kdy Šiman byl v souboji dřív, vypíchl balón a brankář trefil jeho nohu. Jelikož následoval gól, rozhodčí tuto sitauci nijak neřešil a nenásledovala ani karta. Do poločasu jsme si nechali dát zbytečný gól z penalty. Do druhého poločasu jsme šli s úkolem udržet vedení, držet balón a vytvořit si další šance. To se nám podařilo, skóre jsme navýšili o další dvě branky a soupeře jsme vyjma asi dvou brejků do ničeho nepustili.




Sestavy


TJ Chotěšov
M. Rada [-] - P. Milička [-] , T. Vacek [-] , L. Calta [-] , J. Jindřich [-] - A. Kavka [-] (62. V. Bednář [-] ) , M. Vítek [-] , J. Schamberger [-] (62. P. Znášik [-] ) , P. Braun [-] (60. M. Brabec [-] ) - J. Šiman [-] (29. J. Zahoř [-] ) , J. Brabec [-]

SK Bolešiny
V. Simbartl [-] - J. Pitel [-] , D. Kolář [-] , R. Šindelář [-] , K. Šilhavý [-] (46. T. Novák [-] ) , M. Ceplecha [-] (46. J. Pitel [-] ) , D. Kuchárik [-] (60. M. Zavřel [-] ) , P. Hodl [-] , J. Brtník [-] , Š. Bauer [-] , D. Kaiser [-]

ŽK: 40. M. Rada , 75. T. Vacek - 50. J. Pitel , 75. J. Pitel .
Hráči zápasu: J. Zahoř , M. Rada .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Frgal Lukáš - BEDNÁŘ Miroslav (N), FARNÝ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 10:10
Jan Keňo

Expert: Jan Keňo
Tip experta: výhra domácích

Chotěšov je doma silný a Bolešiny nebudou mít šanci.

Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 08:21

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:07

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:07

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:44

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích