2:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2022 18:00

5.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice navázaly na minulé kolo - hattrickem i bůrem


Branky


52. J. Vosyka , 60. J. Vosyka - 7. P. Eger , 20. J. Peterka , 55. P. Eger , 59. P. Eger , 90. T. Hrach
34

Černice v minulém kole poprvé v novém ročníku vyhrály a střeleckou formu si přivezly také na hřiště Nepomuku. Utkání, které dle minulého ročníku předpovídalo spíše vyrovnaný souboj se tentokrát gólově zvrhl a domácí nakonec nemají ani bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre zápasu se měnilo už v 7. minutě zápasu. To se z hranice vápna prosadil útočník Černic, Patrik Eger a poslal hosty do vedení. Domácí mohli obratem odpovědět, ale zakončující nepomucký hráč postrádal s vysokým míčem více přesnosti. A jelikož se domácí z dalších šancí, zejména po standardních situacích, nedokázali prosadit, navýšily Černice na 0:2. Po navrácení míče do vápna z nevydařeného rohového kopu, si další centr našel Peterka a holeňákem navýšil vedení Černic. Po zbytek poločasu se pak hra přelévala z jedné strany na druhou, ale většího pozdvižení se diváci nedočkali.

 

Krátce po výměně stran se dokázali prosadit také domácí. V celkem čtyřgólové desetiminutovce nejdříve v 52. minutě snížil na rozdíl jedné branky Jakub Vosyka, když si jako první naběhl na Kašparův centrovaný míč. Jenže k nelibosti domácích fans to bylo o tři minuty později opět o dvě branky. Po standardní situaci, kdy si na centr vyběhl, ale míč podskočil, domácí brankář, míč se pak dostal před odkrytou bránu k Patriku Egerovi a ten se trefil podruhé v zápase. Patrik ale byl při chuti a o chvilku později vsítil již 3. branku v tomto utkání. Po rychlém protiútoku jej totiž do náběhu za obranu vyzval jeho spoluhráč a černický útočník si v rychlostním souboji poradil se dvěma domácími obránci a nakonec i s brankářem. 

 

Doácí se ale pár sekund po rozehrávce opět připomněli a opět u toho byl Jakub Vosyka. Ten dostal míč za obranu a z úhlu pak prostřelil Gottwalda na přední tyč. Gólové představení pak na dalších 30 minut skončilo. A to i proto, že domácí hráči v 89. minutě neproměnili pokutový kop. Ten lapil Gottwald a s následnou dorážkou si poradilo břevno. Následoval protiútok Černic, po kterém se kopal volný přímý kop z hranice šestnáctky. Míč zamířil do břevna a tentokrát opět příhodně pro hosty, přesně do nabíhajícího Tomáše Hracha, jenž pečetil na konečných 2:5.



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Myslím si, že výsledek úplně neodpovídá tomu, co se na tom hřišti dělo. Soupeř pětkrát vystřelil, dal pět gólů a my jsme si vytvořili šance na deset a dali jsme co jsme dali. Ještě jsme to završili tím, že jsme nedali penaltu a z následného protiútoku a trestňáku jsme dostali na 2:5. Myslím, že jsme dostali lekci z produktivity

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Těžké utkání, kdy nám dělalo velký problém hodně náběhů rychlých domácích útočníků za naši obranu. Také jsme dobře odolávali domácím standardkám, hlavně díky spolehlivému brankáři. Naši útočníci mě překvapili, že jsme opět proměňovali většinu příležitostí.



Sestavy


FK Nepomuk
Z. Větrovec [-] - M. Kašpar [-] , V. Mašek [-] (46. D. Šmíd [-] ) , T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] (68. M. Berkovec [-] ) , J. Vosyka [-] , A. Tříska [-] (46. M. Šafanda [-] ) , A. Viktora [-] , M. Skala [-] , T. Voráček [-] , P. Panc [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - K. Fürbacher [-] , J. Mastný [-] , J. Petr [-] (20. P. Toman [-] ) , E. Eger [-] - M. Müller [-] , T. Hrach [-] , J. Miletínský [-] (60. M. Chvojka [-] ) , P. Eger [-] , K. Zeliński [-] - J. Peterka [-]

ŽK: 24. P. Panc - 35. J. Miletínský .
Hráči zápasu: J. Vosyka - P. Eger .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Bureš Jiří - CUPL Zbyněk, BÍNA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích