3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně se po vyloučení kapitána sesypala, Kameňák bere tři body


Branky


23
Domácí ovládli druhý poločas.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Špát (hráč): Výhra ubojovaná a moc cenná. Nastoupili jsme v improvizované sestavě i se změnou v rozestavení. Trenérovi všechny tahy vyšly. V první půli jsme měli i kus štěstí, které se k nám v posledních zápasech otáčelo zády. Čkyně měla dvě vyložené šance, my jedinou a to po standardce. Ve druhém poločase jsme šancí už měli víc, ale i soupeř několikrát nebezpečně zahrozil. Bylo téměř jisté, že kdo se dostane do vedení, ten pravděpodobně zvítězí. A tak to taky dopadlo. Série porážek už byla nekonečná, všem se ulevilo a před dokopnou jsme sobě i fanouškům udělali radost. Soutěž je extrémně vyrovnaná, máme pár bodů na šestej flek, ale stejně tak jen nepatrný náskok od sestupových vod. Jaro bude zajímavé, týmy kolem nás nemají nic jisté. Jsme pro jaro ve hře, a to jsme si jako nováček přáli.

SK Čkyně
Jan Děd (trenér): Poslední zapas podzimu se nám hrubě nepovedl. V prvním poločase jsme si vytvořili 3 tutovky, ale ani jednou netrefili bránu. Domácí zahrozili z rohu hlavičkou, tu ale Drnek chytil. Poločas tak skončil bez gólů. Druhý poločas jsme ale předvedli nejslabší výkon podzimu. Doslova jsme domácím darovali vítězství. Vše začalo vyloučením Turka, který navíc domácí trestali ihned z trestného kopu, který pěkně trefil do šibenice Dvořák. Poté domácí kopali penaltu, kterou zneškodnil Drnek. Nakonec jsme inkasovali jeste 2x a ani se mě nechce tyto góly komentovat. Snad jen, že se to vidí málokdy. Marně hledat pozitiva na dnešním výkonu. Poločas jsme měli vyhrát a možná by to bylo jiné. Druhy poločas už byl z naší strany slabota. Je to škoda, ale tohle už si musí v hlavách vyhodnotit kluci sami. No nic. Děkujeme našim fanouškům, kteří asi jako jediní podali výborný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Sadloň [-] , J. Komberec [-] , V. Kotalík [-] (69. P. Petkov [-] ) , M. Rezek [-] , M. Barnyk [-] , V. Voloshynenko [-] (46. M. Samborský [-] ) , M. Špát [-] , A. Černý [-] , J. Havlíček [-] (75. M. Sládek [-] ) , J. Rožboud [-] (36. P. Dvořák [-] )

SK Čkyně
P. Drnek [-] - M. Novotný [-] , M. Miklas [-] (74. Š. Košnař [-] ) , G. Bujok [-] (83. A. Klose [-] ) , J. Král [-] , R. Vojta [-] , M. Kuneš [-] (71. M. Kuta [-] ) , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , V. Turek [-] , M. Schettini [-]

ŽK: 57. M. Samborský , 68. V. Voloshynenko - 24. V. Turek , 69. M. Miklas . ČK: 60. V. Turek .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: KOLLÁRIK Vojtěch - KLIMEŠ Jiří, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     12. 11. 2022 07:19

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 13:30
Michal Špírek

Expert: Jan Pintér
Tip experta: remíza

Kameňák když je v plné sestavě, tak dokáže kohokoli porazit. Pokud budou hrát Dvořák s Prokopem, tak kluky ze Čkyně nebude čekat nic lehkého. Tady nebudu tipovat, ale přát si remízu kvůli nám. Aby nám ve vztahu k jaru nikdo z nich neutekl.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 10:54

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté se v závěru podzimu chytli a potvrdí to i v Kameňáku.

Tip: remíza

Tenhle zápas rozhodně nebude pastva pro oči. To bude jedna velká bitva, která skončí rozhodně - tipuju 1:1.

Tip: výhra domácích

domácí vyhrají

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů