0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Bříza získala první historický bod v divizní soutěži


Branky


24

V zápase 8. kola Fortuna Divize A se proti sobě postavily celky ze spodní části tabulky. SK SENCO Doubravka do zápasu vstupovala s dosavadním ziskem 5 bodů, zatímco domácí tým Horní Břízy v předešlých kolech neuhrál ani bod. Hostující tým tedy do hry vstupoval jako favorit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zápas také začali o něco lépe a na hřišti měli mírnou optickou převahu a dostávali se častěji k bráně soupeře. Jenže ve vápně domácího celku kraloval brankář Jan Schimmer. Většina akcí hostujícího celku skončila po vysokém centru v jeho rukavicích a na druhou stranu se okamžitě valil protiútok. Tyto rychlé protiútoky byly největší a jedinou možností pro domácí ke skórování. Jedinou vetší šancí prvního poločasu byl v 17. minutě samostatný únik Milana Ungra, který ale ve finální fázi pouze trefil dobře postaveného brankáře. Do kabin se šlo za nerozhodného stavu stavu 0:0.

 

Druhý poločas se odehrával ve velmi podobném stylu, jako ten první. Nejednalo se o divácky záživný fotbal, spíše připomínal boj o strhnutí výhry na svou stranu. Ke klíčovému momentu tohoto zápasu došlo v 66. minutě, kdy došlo k faulu ve vápně na Lukáše Vacatu. K pokutovému kopu se postavil Milan Ungr a o zápase mohl rozhodnout. Jenže jeho střela se nevešla mezi tři tyče.

 

V zápase už žádná další zlomová situace nenastala a oba týmy se rozloučily za bezbrankového stavu. Díky tomuto zápasu dosáhla Horní Bříza po statečném výkonu svého prvního bodu v soutěži a my jen můžeme sledovat, zda se tento bojovný tým dokáže prosadit i v dalších zápasech.

 

Zápas zhodnotil i hráč hostujícího celku Lukáš Vacata těmito slovy: “Myslím, že první půli jsme hráli hodně pod své možnosti, ale i tak jsme mohli vést, jenže Milan Ungr svůj nájezd na gólmana ze strany bohužel neproměnil. Jinak byly naše šance nedotažené do finále a první půli jsme sice drželi většinu času míč, ale kromě této ojedinělé šance jsme se do ničeho vážnějšího nedostali. O přestávce jsme si něco řekli a náš herní projev se trochu zlepšil, dostali jsme se do nějakých šancí, neproměnili jsme penaltu a to nás bohužel stálo tři body. Horní Bříza sice párkrát zahrozila z brejku, ale z jejich strany to většinou také bylo nedotažené a tak jsme za mě bohužel ztratili dva body navíc.”

 

Autor: Tomáš Papierník 



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Martin Löffelman, trenér: Hodnocení zápasu je z mé strany kladné, jelikož jsme poprvé odehráli utkání, které mělo nějaký řád a dodržovali jsme to, co jsme si před zápasem řekli. První bod je pro naše kluky nastartováním, protože ta nula na konci hodně deprimovala. Samozřejmě jsme mohli prohrát, ale i vyhrát, bylo to na obě dvě strany. Takže remíza je spravedlivá.

SK Senco Doubravka
David Novák, asistent trenéra: V utkání jsme asi byli lepším týmem. Bohužel jsme to nedokázali potvrdit gólově a i přes veliký tlak ve druhém poločase jsme dokázali pouze remizovat. Pro nás zklamání a málo a budeme muset v dalších zápasech zabrat a dostat se k nějakým vítězným bodům.



Sestavy


SK Horní Bříza
J. Schimmer [-] - S. Rous [-] , A. Lavička [-] , J. Krystl [-] - J. Paukner [-] , T. Koudele [-] , J. Kraček [-] , T. Do [-] , M. Čeliš [-] (88. D. Šebek [-] ) - J. Mašek [-] (79. J. Sedlecký [-] ) , J. Šmíd [-] (79. D. Reindl [-] )

SK Senco Doubravka
J. Janiš [-] - T. Řehoř [-] , J. Trojanec [-] (71. O. Kubička [-] ) , M. Uzlík [-] , P. Krejčí [-] , L. Vacata [-] , M. Ungr [-] , M. Paul [-] , M. Patrovský [-] , V. Fleissig [-] (71. S. Těžký [-] ) , M. Nový [-]

Hráči zápasu: S. Rous - L. Vacata .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Kubec Václav - ŠPINDLEROVÁ Zuzana, KASTL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů