1:5
(0:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 10:30

5.kolo, Divize A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Domažlická rezerva se na první příčce dlouho neohřála, Aritma jí vyštípala o pár příček níž


Branky


84. L. Korelus - 10. A. Kraus , 18. V. Míka , 40. V. Míka , 43. T. Ielitro , 60. T. Racocha
23

Pražskému celku se od začátku nového ročníku odložila už dvě fotbalová klání a proto se po pouhých dvou remízách klanil téměř na chvostu tabulky. V Domažlicích ale ukázal, že se s ním soutěži určitě musí počítat a pravděpodobně ztracené body brzy nažene. Na Jiskře zároveň ukázala Aritma svou sílu, kterou v nadcházejícím 2. kole MOL Cupu vyzkouší první domažlické mužstvo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka zápasu padla už v 10. minutě, když Novotný ve vápně na pravé straně vybojoval míč, vyslal jej na zadní tyč a hlavičkou zakončující Adam Kraus se nemýlil. Osm minut na to padl další gól hlavou. To do vápna centroval Junek a v náběhu míč přesně tečoval Václav Míka. Do poločasu se hra trochu uklidnila a domácí mohli srovnat krok. Jenže okusili studenou sprchu pár minut před koncem poločasu v podobě dvou rychlých branek. Ve 40. minutě se po levé straně prosmýkl Teodoro Ielitro, který předložil míč opět Václavu Míkovi a ten ve skluzu přesně zakončil. Sám předtím asistující hráč byl tentokrát pasován na střelce, když si o 3 minuty později, když si zaběhl za obranu na dlouhý míč od vlastního brankáře a šikovnou hlavičkou poslal míč jak přes obránce, tak vybíhajícího brankáře.

 

Aritma ve druhé půli využila gólově ještě jednu standardní situaci. Na rohový kop si nejvýše naskočil Tomáš Racocha a poslal hosty již do vedení 0:5. V 70. minutě proběhlo mohutné střídání na straně hostů a jejich hra se hodně změnila. Domácím fotbalistům umožnila alespoň jeden čestný zásah, a to pár minut před koncem Lukášem Korelusem, který se přesně trefil z volného přímého kopu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Stanislav Vítovec, trenér: Utkání se nám vůbec nepovedlo, soupeř byl lepší v důrazu, organizaci hry. Rozhodující byli standardky, ze kterých jsme dostali 3 góly. Druhou půli jsme prostřídali, vysunuli jsme na hrot druhého hráče a obraz hry se změnil. Bohužel jsme dostali další gól po naší chybě při standardce a byl konec. V závěru jsme jen stav korigovali. Soupeři gratuluji a my musíme zamakat na nápravě v Klatovech.




Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
L. Červený [-] - J. Teršl [-] (76. P. Voves [-] ) , O. Sloup [-] (46. M. Buršík [-] ) , T. Korelus [-] , M. Hojda [-] - A. Vlček [-] (46. D. Sedláček [-] ) , M. Nedvěd [-] , D. Soupír [-] (46. L. Korelus [-] ) , L. Janča [-] , K. Jahn [-] (70. F. Copák [-] ) - K. Bílik [-]

SK Aritma Praha
J. Stareček [-] - A. Trenkwitz [-] , J. Junek [-] (72. M. Komárek [-] ) , V. Míka [-] (72. D. Macháček [-] ) , J. Štěpánek [-] (72. S. Ling [-] ) , J. Mareš [-] , A. Novotný [-] (80. J. Šedivý [-] ) , T. Ielitro [-] , V. Krupička [-] , A. Kraus [-] , T. Racocha [-] (85. M. Jáša [-] )

ŽK: 70. K. Bílik , 75. J. Teršl , 77. L. Korelus - 50. T. Ielitro , 88. A. Kraus .
Hráči zápasu: V. Míka .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hamouz Jakub - JEŽEK Ondřej, BENEŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Stanislav Vítovec
Tip experta: výhra domácích

Hrajeme doma a klukům věřím, že si opět poradí s nepříjemným soupeřem.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích