Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka potvrdila roli favorita


6

Zápas, který potvrdil momentální rozpoložení obou celků. Domácí Košutka přivítala na svém pažitu Vodní stavby.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla o bodech

Domácí fotbalisté se od úvodního hvizdu hnali za vstřelením branky. Na hosty vyvinuli domácí fotbalisté obrovský tlak a v podstatě je nepustili na vlastní polovinu. Už ve 13. minutě dostal Košutku do vedení Libor Kovařík.

Ani po obdržené brance se hosté nedokázali dostat do zápasu.  Na 2:0 zvyšoval po půlhodině Vladimír Sirotek.  Do konce poločasu vstřelil domácí ještě jednu branku, a to konkrétně Josef Vůch. První poločas skončil zaslouženým vedením domácích.

Druhý poločas formalitou

Druhý poločas se i díky střídáním hostů, celkem vyrovnal. Hosté si dokázali vytvořit nějaké šance, které ovšem nedokázali proměnit. Domácí zase přidali a okamžitě zatlačili hosty na jejich polovinu. Dominantní výkon podtrhl čtvrtým gólem Košutky Jaroslav Blažejovský.

Hosté se přeci jen dočkali čestného úspěchu, když snižoval na rozdíl tří branek Vojtěch Syrovátko. Ani jeden tým už žádnou branku nepřidal, a tak si zaslouženě získané tři body nechávají na Košutce.



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Utkání se stalo jednoznačnou záležitosti domácí Košutky. Výraznou herní převahu Košutka v prvním poločase korunovala třemi krásnými brankami a řadou dalších neproměněných gólových příležitostí. V druhém poločase, kdy domácí prostřídali, se hra více vyrovnala. Košutka opět z mnoha šancí proměnila pouze jedinou. V závěru utkání se hostům podařilo pochybě domácí defenzivy zaznamenat čestný úspěch v utkání a snížit tak na konečných 4:1 pro Košutku.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - Z. Hladík [-] (46. M. Trnka [-] ) , J. Lhoták [-] , J. Vůch [-] (78. M. Langmajer [-] ) , L. Kovařík [-] (60. P. Sovák [-] ) , V. Kučera [-] , V. Sirotek [-] (46. J. Blažejovský [-] ) , P. Sobotka [-] , D. Král [-] , F. Řežábek [-] , R. Holý [-]

TJ Vodní stavby Plzeň
T. Černý [-] - Z. Wočadlo [-] (70. P. Kravčík [-] ) , M. Michálek [-] , O. Štolka [-] - P. Masař [-] , V. Kastl [-] - P. Hrdlička [-] (64. V. Syrovátko [-] ) - M. Vojta [-] , D. Machala [-] , R. Dlabal [-] , M. Mařík [-]

Počet diváků: 25. Rozhodčí: Schingler Milan - PŘIBYL Zdeněk, SVOBODA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích