0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota vyloupila hřiště Unionu


Branky


6

Souboj z horních pater tabulky. Lhota se dokázala odpoutat od Unionu na rozdíl pěti bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle – velmi vyrovnaná bitva

Na hráčích obou týmů bylo vidět velké odhodlání a od začátku zápasu mohli diváci sledovat opravdu atraktivní duel. Domácí fotbalisté si vytvářeli dobré brankové příležitosti, ty však likvidoval brankář hostů Jaroslav Šoltys. První branky se diváci dočkali až ve 35. minutě, když dostal hosty do vedení Martin Bečaver.

Hosté po vstřelené brance ještě zvýšili tempo a brzy to bylo o dva góly. Trefil se opět Martin Bečaver. Domácí po dobře odehraném poločase odcházeli do kabin s dvoubrankovým mankem.

Horník rozhodl o bodech

Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního. Pokus o obrat utnul ve 49. minutě Jakub Horník, když se trefil z přímého kopu. Domácí se ale ani tak nesložili a byla na nich vidět snaha s výsledkem cokoliv udělat. Téměř stoprocentní šance, které by Union dostaly zpět do hry, ale neproměnili Richter a Hořánek.

Nedáš, dostaneš se zde opět potvrdilo. O necelé čtyři minuty později přidal čtvrtou branku hostů Jakub Langer. Lhota si tak odvezla všechny tři body a stále se hlásí do boje o titul naopak pro Union už tento závod budě velmi obtížný.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý: Zápas se nám vůbec nepovedl. Pálili jsme šance, naopak chybami a nedůrazem v rozhodujících chvílích jsme nechali skórovat soupeře. Za stavu 0:3 v úvodu druhého poločasu jsme nedali dvě tutovky a hned z protiútoku znovu inkasovali, což zápas definitivně rozhodlo. Lhota byla lepší, až v poslední půlhodině za rozhodnutého stav se hra trochu vyrovnala, měli jsme další šance, ale ten nahoře dneska nebyl doma, takže nám ani ten čestný úspěch nebyl přán. Body jsme si asi nezasloužili, ale o čtyři góly to být určitě nemělo.

TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera: Na krásném hřišti se hrál dobrý fotbal. Myslím, že jsme byli lepším týmem a zaslouženě vyhrály. V první půli jsme proměnily 2 ze svých několika šancí a na začátku 2.půle jsme dali 2 slepené góly a zápas rozhodli. Domácí si také vypracovali gólové šance, ale podržel nás gólman. Vzhledem k průběhu zápasu jsou 3 body zasloužené, ale výsledek 0:4, je pro domácí moc krutý.



Sestavy


TJ Union Plzeň
V. Danch [-] - K. Kotrč [-] (59. B. Pasichnyk [-] ) , P. Richter [-] , O. Cajthaml [-] (46. O. Jakoubek [-] ) , J. Jindra [-] (46. J. Pachner [-] ) , R. Červeňák [-] , L. Stach [-] , P. Kutný [-] , D. Kalaš [-] , A. Hořánek [-] , P. Kalaš [-]

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - J. Horník [-] , J. Eliášek [-] (59. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , D. Fikerle [-] , V. Sulek [-] , J. Langer [-] , T. Vrba [-] , L. Novák [-] , M. Bečaver [-] , L. Volf [-] , J. Švík [-]

ŽK: 4. P. Kalaš , 15. L. Stach , 48. P. Kutný - 87. T. Vrba .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - ŠMAUS Petr, HODINA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích