2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2022 14:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oslabená Lhota ukopala bod navíc


Branky


6

Souboj mezi Lhotou a Černicemi nabídl pěknou podívanou s penaltovým koncem

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali brzy do vedení

Domácí, kterým se na jaře nedaří na vlastním hřišti, tak jak by si představovali, začali proti Černicím velmi aktivně. Nepouštěli hosty do žádných velkých příležitostí a šli si za vítězstvím. V 8. minutě se prosadil po standardní situaci Jiří Eliášek a poslal Lhotu zaslouženě do vedení.

Hosté se po obdržené brance vzpamatovali a hru vyrovnali. Skóre však do konce poločasu neměnilo, do kabin tak odcházeli šťastnější domácí fotbalisté.

Komplikace pro Lhotu

Do druhého poločasu museli domácí hned třikrát nuceně střídat, což zacloumalo jak psychikou, tak i kvalitou předvedené hry. Hosté se proti oslabenému soupeři dostávali více a více do zápasu což vyústilo ve vyrovnávací branku, kterou vstřelil v 61. minutě Michal Chvojka.

Hosté vycítili, že je šance na získání tří bodů proti favoritovi velká, a zatlačili domácí na jejich polovinu. Hráči Lhoty s vypětím všech sil tlak ustáli a dotáhli zápas do penaltového rozstřelu. V tom byli šťastnější právě oslabení domácí fotbalisté, kteří tak berou bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera: V první půli jsme byli mírně lepší a po standardní situaci se dostali do vedení. Bohužel o půli jsme museli hned třikrát nuceně střídat, což se projevilo na kvalitě hry v druhé půli, která byla víceméně na jednu bránu. Hosté zaslouženě vyrovnali a my s vypětím všech sil dotáhli zápas do penalt, kde jsme byli šťastnější. Vzhledem k okolnostem musíme být s dvoubodovým vítězstvím maximálně spokojeni.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - D. Fikerle [-] (46. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , M. Karlík [-] , J. Eliášek [-] (60. T. Faiman [-] ) , V. Sulek [-] , J. Langer [-] , T. Vrba [-] , L. Novák [-] , M. Bečaver [-] , L. Nejdl [-] (46. L. Volf [-] ) , F. Rohrer [-] (46. J. Švík [-] )

TJ Sokol Plzeň - Černice B
A. Špilar [-] - M. Trnka [-] , J. Pipaš [-] (77. D. Kopa [-] ) , O. Marušinec [-] , L. Táborský [-] (57. P. Gottwald [-] ) , K. Zeliński [-] , K. Kuncl [-] , J. Sedláček [-] , T. Engl [-] (57. J. Davídek [-] ) , M. Chvojka [-] , J. Miletínský [-]

ŽK: 67. T. Vrba , 69. V. Sulek , 89. J. Švík - 16. J. Miletínský .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Votruba Jiří - JAROŠ Jan, HODAŇ Zbyšek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích