V. Krliš 29.
M. Furár 45. (p.)
M. Furár 56.
3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 17:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradiště na jaře válí


Branky


29. V. Krliš , 45. M. Furár (p.) , 56. M. Furár
6

Košutka přijela do Hradiště v roli favorita, bohužel narazila soupeře, který na jaře zatím neprohrál v základní hrací době.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté hrozili domácí trestali

Hradiště, které se po změně trenéra a příchodu posil herně zvedlo. Od začátku zápasu nebylo poznat, že se nachází těsně nad sestupovým pásmem. Košutka v minulém kole dokonce obrala o body Letnou. Zápas se tedy hrál ve velkém tempu a nasazení, protože oba celky by brali jakoukoliv ztrátu bodů za neúspěch.

Hosté měli ze začátku více ze hry, ale svoje šance neproměňovali. Byli to právě domácí fotbalisté, kteří se dostali do vedení zásluhou Václava Krliše z 29. minuty. Do konce prvního poločasu Hradiště své vedení zdvojnásobilo, když se prosadil z pokutového kopu Martin Furár.

Furár pojistil body

Ve druhém poločase byli diváci opět svědky velmi atraktivního utkání se spoustou šancí na obou stranách. Hosté se ale celý zápas potýkali se slabou koncovkou anebo pohořeli na Michalu Vávrovi. Hradiště poctivě bránilo a hrozilo z protiútoků.

Jeden takový využil v 56. minutě Martin Furár a definitivně tak rozhodl o tom, že si Hradiště připisuje další tři body a na jaře ještě neprohrálo v základní hrací době. Naopak Košutka nenavázala na slibný výkon proti Letné.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart: Tentokrát jsme měli k dispozici velmi slušný počet hráčů a bylo z čeho vybírat. Utkání prakticky rozhodly chyby, naše slušná defenzíva a kvalita v zakončení. Měli jsme ještě několik příležitostí, které volaly po brance, ale dosáhli jsme na důležité vítězství za 3 body a s nulou vzadu. Jsme moc rádi, že se to takhle povedlo. Musím ocenit i našeho soupeře, který se prezentoval kvalitní kombinací a snažil se o korekci až do konce zápasu, i proto si naší výhry velmi vážím.

TJ Košutka Plzeň B
Robert Holý: Konečné skóre utkání 3:0 by mohlo napovídat o jednoznačném průběhu zápasu. Opak je však pravdou. Zápas byl po celou hrací dobu velmi vyrovnaný. Hráči Hradiště v prvním poločase využili každé chyby hostujícího celku a následně ji i nekompromisně potrestali. Košutce se naopak žádnou svoji šanci v gól proměnit nepodařilo. Do šaten se šlo za stavu 2:0. V druhém poločase se obrázek hry nezměnil. Mnoho šancí na obou stranách. Domácí z jedné takové zvýšili svůj náskok již na 3:0. Košutka v závěru utkání svůj tlak ještě zvýšila, ale i přes mnoho šancí, které si vytvořila, nebyla schopna překonat domácího brankáře. Domácí si tak zaslouženě připsali 3 důležité body.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - O. Kuhajda [-] , J. Němeček st. [-] , O. Pytlík [-] , J. Rucký [-] (87. D. Příhoda [-] ) - J. Němeček ml. [-] , M. Furár [-] , V. Pikhart [-] , T. Beránek [-] (62. M. Beránek [-] ) , J. Soukup [-] (67. A. Luzhetskyi [-] ) - V. Krliš [-] (87. H. Vladimír [-] ) -

TJ Košutka Plzeň B
M. Rybička [-] - V. Kučera [-] (72. P. Sovák [-] ) , M. Kadlec [-] , M. Vokáč [-] (75. J. Chaloupka [-] ) , R. Holý [-] , J. Vůch [-] , V. Vránek [-] (55. M. Trnka [-] ) , L. Kovařík [-] , V. Sirotek [-] , Z. Hladík [-] , M. Langmajer [-]

ŽK: 59. J. Němeček ml. - 54. Z. Hladík .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: MIČAN Jan - KŘÍŽ Lukáš, LHOTÁK Luděk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře