P. Nový 72. (vl.)
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2022 16:00

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Rapid


Branky


72. P. Nový (vl.) - 32. P. Nový , 61. M. Slavotínek
6

Šlágr kola mezi druhým rapidem a třetí Letnou, přinesl velmi pohledný souboj, s nečekanou zápletkou

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Derby odstartovalo ve velkém tempu

Domácí fotbalisté nabuzení na derby, vlétli do zápasu ve velkém stylu. Vytvářeli si šance a nepouštěli Rapid do hry. I přes velkou převahu se domácí nedostali do vedení.

Naopak jako první udeřili hosté po rohovém kopu se k odraženému balónu dostal Pavel Nový a ve 32. minutě otevřel gólový účet zápasu. Domácí zůstali po obdrženém gólu jako opaření a do konce první půle už nedokázali s výsledkem nic udělat.

Netradiční střídání

Do druhého poločasu vstoupili oba celky s cílem otočit, respektive dohrát zápas do vítězného konce. Vyrovnaný zápas rozhodl druhý gól hostů, který vstřelil Michal Slavotínek, který prožívá fantastickou fazónu, když v posledních čtyřech zápasech nastřílel pět branek.

O několik minut později museli domácí nuceně střídat brankáře, a do branky se tak postavil hráč, nikoli však brankář Martin Dobrý. I přes vlastní gól a snížení domácích v 72. minutě, už Letná s výsledkem již nedokázala nic udělat v důležitém souboji tak prohrála. Naopak Rapid stále nahání lídra tabulky Zruč.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: Derby, a ještě boj o čelo tabulky nabídl souboj domácí Letné a hostů z Rapidu. Hostel chtěli oplatit Letné podzimní porážku. Ale byla to Letná, která do zápasu vlétla aktivněji a vytvářela si šance. Bohužel bez gólového efektu a druhá část prvního poločasu už se hra vyrovnala a zlobili i hosté. Bohužel po jednom z rohů šli dokonce do vedení, kdy míč propadl na zadní tyč a Rapid vedl 1:0 a tak skončil i první poločas. Ve druhém poločasu byl už zápas vyrovnaný a místy měli převahu hosté, kteří po pár minutách vedli 2:0, kdy odražený balón ve vápně uklidili k pravé tyči. To už signalizovat domácí brankář své zranění, které si přivodil po jednom ze soubojů s hostujícím útočníkem, a tak musel do branky domácích “náhradník” hráč Martin Dobrý. Letná se nevzdávala, a právě po jednom z dlouhých výkopů Martina Dobrého míč zahrával hostující obránce svému brankáři, který stál mimo přihrávku a vlastní gól dostal domácí opět do hry. Ale do konce zápasu se už skóre nezměnilo a Rapid bere 3 body z Letné.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] (67. M. Dobrý [-] ) - D. Vacek [-] , T. Borkovec [-] , D. Máj [-] , J. Gärtner [-] , M. Smolák [-] (46. V. Skalský [-] ) , P. Domin [-] , P. Sýkora [-] , M. Rampa [-] , M. Šampalík [-] , J. Linda [-]

SK Rapid Plzeň B
Š. Smola [-] - M. Peroutka [-] (85. P. Zikmund [-] ) , P. Nový [-] , M. Slavotínek [-] (88. O. Baroch [-] ) , M. Boháč [-] (85. J. Hlaváč [-] ) , P. Kovářík [-] , M. Novák [-] , J. Jelínek [-] , P. Řezníček [-] , M. Klimeš [-] , J. Řežáb [-]

ŽK: 25. J. Gärtner - 51. M. Klimeš , 54. M. Slavotínek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - VOTRUBA Jiří, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích