3:4p.
(1:2)
8. F. Rohrer (p.)
26. Z. Paul
61. J. Langer
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice vydolovali cenný bod, naopak Lhota v závodě o titul ztratila


Branky


30. D. Blovský , 80. T. Voves , 83. M. Forman - 8. F. Rohrer (p.) , 26. Z. Paul , 61. J. Langer
6

Zápas mezi Lhotou a Liticemi nabídl pořádné drama, které musely rozhodnout pokutové kopy. Souboj sedmého se čtvrtým přinesl velmi atraktivní zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lhota se brzy dostala do vedení

Hosté v roli favorita, začali utkání aktivněji už od osmé minuty vedli, když se z pokutového kopu prosadil František Rohrer. Hosty vstřelená branka neuspokojila a dála útočili a vytvářeli si šance. Na rozdíl dvou branek zvyšoval v 26. minutě Zdeněk Paul.

Domácí se spíše bránili a hrozil s ojedinělých brejků. I přes velkou převahu už hosté do konce poločasu nedokázali vstřelit další branku, naopak byli to právě domácí fotbalisté, kteří vstřelili kontaktní gól. Ve 30. minutě snížil na 1:2 David Blovský. Do šaten se tedy odcházelo za jednobrankového vedení hostů.

Druhý poločas přinesl drama

Začátek druhého poločasu přinesl stejný obrázek hry, jako ten první. Hosté tlačili, drželi míč na svých kopačkách a nepouštěli hráče Litic do šancí. Po hodině hry se zaslouženě trefil hostující Jakub Langer a zvýšil na rozdíl dvou branek.

Pak ale otěže zápasu převzali hosté. V 80. minutě snížil Tomáš Voves, o několik minut později vyrovnal Michal Forman. Opaření hosté, kteří měli utkání ve svých rukou, nedokázali nijak zareagovat na tento nerozhodný stav, a tak museli o bonusovém bodu rozhodnout až pokutové kopy.

Penaltový rozstřel nakonec dopadl lépe pro hostující fotbalisty, ti ale odjížděli z Litic spíše zklamaní.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera: Měli jsme dobrý vstup do zápasu a brzy vedli o 2 góly, bohužel jsme neproměnili další šance a po chybě inkasovali kontaktní gól. V druhé půli jsme přidali gól na 3:1 a měli další šance. Z náhodné akce domácí snížili a vzápětí vyrovnali. Vzhledem k průběhu zápasu je to pro nás ztráta.



Sestavy


TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - O. Kollros [-] , T. Voves [-] , P. Vacek [-] , L. Kindl [-] , J. Knotek [-] , V. Liška [-] , D. Blovský [-] , A. Hanzlíček [-] (88. J. Čapek [-] ) , M. Forman [-] , V. Liška [-] (66. T. Turek [-] )

TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - D. Fikerle [-] , Z. Paul [-] , M. Karlík [-] , V. Suda [-] , V. Sulek [-] , J. Langer [-] , L. Novák [-] , M. Bečaver [-] (81. Z. Mužík [-] ) , J. Eliášek [-] (46. T. Faiman [-] ) , F. Rohrer [-]

ŽK: 62. P. Vacek , 76. O. Kollros - 29. Z. Paul , 62. L. Novák , 78. J. Langer .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: HAVRÁNEK Václav - MĚŘIČKA Vojtěch, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích