2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj nabídl pořádné drama


Branky


22. J. Šlauf , 87. V. Khodl - 58. V. Krliš , 74. M. Furár , 90. V. Krliš
6

Zápas z chvostu tabulky, přinesl drama až do samého závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Druztová se dostala do vedení

Hosté z Hradiště, povzbuzení ziskem jednoho bodu proti lídrovi z minulého kola začali aktivně. Vytvořili si několik slibných příležitostí. Ty ale končili na brankáři Ježkovi nebo na brankové konstrukci. Domácí fotbalisté spíše bránili a čekali na brejky do otevřené obrany Hradiště. To se jim také ve 22. minutě povedlo, když se po chybě v rozehrávce prosadil domácí Jan Šlauf.

Druztová se po vstřelené brance zatáhla a snažila se opět hrozit z brejků. Do konce poločasu si domácí ještě vytvořili dvě zajímavé šance, které však neproměnili. Do kabin se tedy odcházelo za jednobrankového vedení domácích.

Václav Krliš hrdinou

Do druhého poločasu vstoupili hosté se změnou v obranné řadě. Začali kontrolovat hru a vytvářet si šance na vyrovnání. Většina šancí skončila na brankáři Ježkovi, ten kapituloval až v 58. minutě, když ho překonal Václav Krliš. Hosté po vyrovnání ještě více ožili a hnali se za obratem. Ten dokonal v 74. minutě Martin Furár.

A byli to tedy domácí fotbalisté, kteří se museli hrnout do útoku. Dramatický závěr přinesl vyrovnání domácích. Trefil se Vojtěch Khodl. Radost z vyrovnání ale netrvala dlouho, protože v samotném závěru vrátil vedení na stranu hostů Václav Krliš. Hosté si tak odvážejí veledůležité tři body v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Hradiště
Vít Pikhart: V záchranářském zápase "o 6 bodů" jsme chtěli zvítězit a odskočit našemu soupeři. Měli jsme dobrý vstup do utkání (po trestném kopu jsme trefili tyč), bohužel po chybě v rozehrávce domácí vykombinovali naši obranu a šli do vedení. Naše hra poněkud vázla. I přesto jsme měli k dispozici několik rohových kopů, ze kterých naše šance přicházely. Domácí hráli jednoduše, víceméně se snažili prosadit dlouhými nákopy na útočníky. Do poločasu jsme přežili dvě jejich šance. Na druhý poločas jsme udělali lehké prohození v obranné řadě. Zlepšili jsme se na míči a dostali domácí pod tlak. Několik šancí nám zmařil gólman Ježek, jednou mu pomohla tyč, ale opět nám pomohly standardní situace, po kterých jsme skóre otočili. Druztová se pak trochu zvedla a bohužel po chybě na pravé straně ke konci zápasu vyrovnala. V 90. minutě nám vyšla pohledná akce a Vašek Krliš nám vystřelil důležitou výhru za 3 body. Pochvalu si zaslouží celý náš tým!



Sestavy


TJ Sokol Druztová
P. Ježek [-] - T. Pokladník [-] (75. L. Paďour [-] ) , V. Purkar [-] (46. J. Zeman [-] ) , J. Hauptmann [-] (46. T. Roubal [-] ) , T. Linda [-] , D. Roubal [-] , V. Khodl [-] , J. Šlauf [-] , P. Jirka [-] , M. Beránek [-] , P. Fischer [-] (46. Š. Bidzilja [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - J. Ženíšek [-] , M. Beránek [-] , O. Pytlík [-] , J. Rucký [-] - H. Vladimír [-] , M. Furár [-] , V. Pikhart [-] , T. Beránek [-] , J. Soukup [-] (66. A. Luzhetskyi [-] ) - V. Krliš [-] -

ŽK: 31. P. Fischer , 54. M. Beránek , 56. P. Ježek - 38. O. Pytlík .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - HODAŇ Zbyšek, EHM Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů