Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2022 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union zničil na domácím hřišti Chotíkov


Branky


6

Union přivítal na svém pažitu tým ze samotného dna tabulky a podle toho to tak vypadalo domácí si šli za vítězstvím od samého začátku zápasu a diváci mohli vidět gólové hody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit brzy vedl

Domácí vstoupili do začátku velmi aktivně. Už v 7. minutě se po špatné komunikaci hostujícího brankáře a obránců, trefil do odkryté brány Patrik Richter. Domácí dál tlačili a z rohového kopu se hlavou prosadil David Kalaš.

O deset minut později ve 38. minutě zvýšil na tříbrankový rozdíl opět Patrik Richter, když uklidil míč do sítě po Kotrčově přihrávce. Hosté si nebyli schopni vytvořit téměř žádnou kloudnou šanci ke skórování, a tak se do kabin odcházelo za stavu 3:0 pro domácí fotbalisty.

Gólové hody pokračovaly

Sotva začal druhý poločas, domácí se znovu radovali. Hattrick zkompletoval Patrik Richter, když mu nesobecky přenechal míč Ladislav Stach. Na 5:0 zvyšoval po hezké kombinaci na jeden dotek Patrik Richter a zapsal si tak čtvrtý gól v zápase. V 61. minutě se po kuriózní situaci ocitlo hned pět hráčů v samostatném úniku, který zakončil Ladislav Stach. Ladislav Stach se prosadil ještě jednou, když ho do úniku vyslal Jindra. Na konečných 8:0 zvyšoval Ondřej Cajthaml v 77. minutě.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý: Od začátku jsme měli navrch, hrálo se hlavně na polovině Chotíkova. Nebylo to od nás optimální, hlavně záloha si moc nezahrála, dost akcí hlavně v prvním poločase začínalo dlouhými nákopy, z nichž určitě polovina byla nepřesných nebo do ofsajdu, ale i tak jsme si vypracovali spoustu šancí a dali hodně gólů. I hosté měli pár šancí, ale buď se nedostali k zakončení, nebo je v několika případech vychytal gólman. Zasloužená výhra v poklidném tempu.

FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler: Není asi co hodnotit. Soupeř byl lepší celý zápas. Nám se před zápasem rozsypala sestava z minulého kola. Několik hráčů leží doma s teplotou. Museli jsme dát do pole i našeho gólmana. Ale na to se nechceme vymlouvat. Soupeř byl lepší a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Union Plzeň
J. Čermák [-] - K. Kotrč [-] , P. Richter [-] (66. O. Cajthaml [-] ) , P. Kutný [-] , J. Jindra [-] (66. B. Pasichnyk [-] ) , R. Červeňák [-] , L. Stach [-] (66. Z. Chmelík [-] ) , P. Jindra [-] , D. Kalaš [-] , A. Hořánek [-] , P. Kalaš [-]

FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - L. Stehlík [-] , P. Černý [-] , P. Čech [-] (62. P. Oulík [-] ) , P. Malata [-] , V. Hudák [-] , F. Vraštil [-] , J. Toman [-] , P. Kolesa [-] , M. Hauer [-] , J. Pechler [-]

ŽK: 53. R. Červeňák .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: Schingler Milan - SVOBODA Lukáš, JAROŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích