Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 16:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov deklasoval favorita


Branky


20. F. Vraštil , 27. M. Hauer , 28. A. Cirok , 37. A. Cirok , 44. F. Vraštil , 68. F. Vraštil , 77. P. Kolesa , 80. P. Malata - 70. J. Pipaš
5

Poslední Chotíkov přivítal na svém hřišti Černice. Domácí začali úžasně a postarali se o velké překvapení 15. kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se rozhodlo o bodech

Domácí fotbalisté se chtěli před početnou kulisou vytáhnout, a to se jim nakonec od začátku prvního poločasu dařilo velmi dobře. Zatlačili hráče Černic na vlastní polovinu a udávali tempo hry. Svou první branku po dlouhé pauze vstřelil ve 20. minutě Filip Vraštil. Tím ovšem gólové představení domácích fotbalistů pouze odstartoval. O necelých deset minut později, zvýšil na rozdíl dvou branek Miroslav Hauer. Na 3:0 zvyšoval v 28. minutě Adrian Cirok. Hosté, opařeni slepenými góly, si také vytvořili několik zajímavých příležitostí ke skórování, ale jejich pokusy skončili na brankáři domácích.

Ve 37. minutě se opět prosadil Adrian Cirok, konečné skóre poločasu uzavřel svým druhým gólem Filip Vraštil. Do kabin se tak odcházelo za jednoznačného stavu 5:0 pro Chotíkov.

Druhá půle formalitou

Ve druhém poločase, tempo postupně upadalo, domácí měli míč na svých kopačkách a nepouštěli hosty z Černic do vyložených příležitostí. Zápas se spíše dohrával, na obou týmech bylo vidět, že jsou smířeni s výsledkem a průběhem zápasu. V 68. minutě dokonal navrátilec ve sestavě Chotíkova, Filip Vraštil hattrick a osladil si tak svoji premiéru.

Hosté odpověděli vzápětí, když čestný zásah zaznamenal Jurij Pipaš. V 77. minutě se prosadil opět hráč Chotíkova, konkrétně to byl Petr Kolesa, o tři minuty později uzavřel gólový účet zápasu střídající Pavel Malata. Tento zápas ze dna tabulky, překvapivě přinesl gólové hody. Domácí z Chotíkova tak přeskočili v tabulce jak Hradiště, tak Druztovou a odpoutali se ode dna tabulky.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler: Konečně jsme se sešli v dobré sestavě. První půle nám vyšla nádherně vstřelili jsme pět gólů. Soupeř měl v první půli pár šancí, ale podržel nás gólman. Druhá půle už nebyla z naší strany tak odvážná. Hodně jsme se zatáhli a hráli na brejky a třikrát jsme skórovali. Soupeř měl opět nějaké šance opět nás podržel gólman. Jsme rádi, že po 2 letech opět začal hrát útočník Filip Vraštil, který vstřelil hattrick. Snad se nám bude dařit v i příštích zápasech, abychom opustili místa sestupu.




Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
M. Plic [-] - M. Rubáš [-] , F. Vraštil [-] (78. P. Oulík [-] ) , A. Cirok [-] , J. Toman [-] , M. Tříkač [-] (31. P. Salák [-] ) , Š. Kolesa [-] , P. Kolesa [-] , M. Hauer [-] (68. P. Malata [-] ) , J. Pechler [-] , J. Kastl [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice B
A. Špilar [-] - J. Pipaš [-] , K. Zeliński [-] , T. Engl [-] , J. Miletínský [-] (46. L. Táborský [-] ) , P. Mastný [-] (64. J. Nesnídal [-] ) , Z. Hacker [-] , O. Marušinec [-] , M. Trnka [-] , J. Vlk [-] , T. Cihla [-] (46. M. Chvojka [-] )

ŽK: 36. O. Marušinec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Lhoták Luděk - PŘIBYL Zdeněk, FENCL Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů