4:3p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 17:00

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prazdroj šahal po třech bodech


Branky


5

Zápas 15. kola mezi domácí Lhotou a hosty z Prazdroje. Přinesl divoký závěr. Vyrovnaný zápas opět musely rozhodnout až pokutové kopy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prazdroj začal utkání velmi slibně

Favorit ze Lhoty neprožívá ideální období, minulý víkend přišel o domácí neporazitelnost se Starým Plzencem a ani tentokrát to od Lhoty nebyl příliš přesvědčivý výkon. Už v 5. minutě dostal hosty do vedení Antonín Dvořák. Hosté si vytvořili ještě několik příležitostí, které ale nedokázali proměnit. Ve 23. minutě hosté přeci jen odskočili na rozdíl dvou branek, když se z penalty trefil Michal Vachovec.

Domácí fotbalisté se vzpamatovali až po druhé obdržené brance a do konce poločasu stačili ještě zásluhou Zdeňka Paula zkorigovat skóre. Nic zásadního se už v nestalo, a tak po prvním poločase odcházeli do kabin šťastnější hráči Prazdroje.

Druhý poločas přinesl drama

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí fotbalisté, kteří se hnali za vyrovnáním. Po několika slibných šancích se konečně dočkali touženého vyrovnání, když se v 58. minutě prosadil Jiří Eliášek.

Vyrovnaný stav ale dlouho nevydržel, po chybě domácích se trefil v 72. minutě Jan Titěra a vrátil tak vedení na stranu Prazdroje. Domácí znovu přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a v samotném závěru se jim opět podařilo vyrovnat zásluhou Martina Bečavera  z 88. minuty.

Obě mužstva si ještě vypracovali pár zajímavých příležitostí, avšak ani jedna se neuchytila, a tak musely rozhodnout pokutové kopy. V těch byly nakonec šťastnější hráči Lhoty, kteří si tak připisují bod navíc.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lhota B
Miroslav Kučera: Do utkání jsme šli s jasným cílem získat 3 body, ale nevyšel nám vstup do zápasu a brzy prohrávali o 2 branky naštěstí se nám podařilo vstřelit kontaktní gól a vrátit se do zápasu. V druhé půli jsme dokázali vyrovnat, ale opět po naší hrubce šel soupeř do vedení. V závěru se nám podařilo vyrovnat a v penaltovém rozstřelu jsme překlopili zápas na naši stranu. Vzhledem k průběhu musíme být s dvoubodovým vítězstvím spokojení.




Sestavy


TJ Sokol Lhota B
M. Šoltys [-] - Z. Paul [-] , T. Štverák [-] , M. Karlík [-] (33. D. Fikerle [-] ) , T. Diviš [-] (76. L. Volf [-] ) , J. Eliášek [-] , T. Vrba [-] (67. K. Xuan Hoai Nam [-] ) , L. Novák [-] , J. Brož [-] (46. M. Bečaver [-] ) , J. Horník [-] , F. Rohrer [-]

SK Roudná
V. Kolařík [-] - M. Vachovec [-] , J. Titěra [-] , L. Jandoš [-] , T. Kratschmer [-] , A. Dvořák [-] , V. Madunický [-] (46. P. Brichcín [-] ) , D. Urie [-] , R. Urban [-] , P. Kratochvíl [-] , M. Tureček [-]

ŽK: 26. T. Diviš , 55. Z. Paul - 55. L. Jandoš , 66. R. Urban .
Počet diváků: 10. Rozhodčí: Kvasnička Ladislav - LHOTÁK Luděk, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích