J. Kastl 83.
1:6
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litice navázali na předchozí debakl


Branky


83. J. Kastl - 3. V. Liška , 25. D. Sýs , 27. D. Sýs , 50. J. Kanta , 57. V. Liška , 82. T. Turek
5

Poslední Chotíkov přivítal v neděli na svém hřišti Litice. Poslední střetnutí těchto dvou celků skončilo debaklem 11:1 ve prospěch Litic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Změna skóre už ve třetí minutě

Hráči Litic, vědomi si svojí kvality, vstoupili do zápasu jako uragán. Už ve třetí minutě se dostali do vedení, když se trefil Vladimír Liška. Domácí na obdržený gól nenašli odpověď. Hosté bušili do obrany Chotíkova a ve 25. minutě zvýšil Daniel Sys rozdíl dvou branek. Než se domácí stačili vzpamatovat, inkasovali třetí a rozhodující gól. Druhou branku v utkání vstřelil Daniel Sys.  Do kabin se tak šlo za tříbrankového vedení Litic.

Druhý poločas formalitou

Druhé dějství se už jen dohrávalo, v 50. minutě zvýšil na 4:0 Jiří Kanta. O pár minut později se trefil Vladimír Liška. Hosté měli větší kvalitu, chuť po vítězství a to, bylo na výsledku znát. Na 6:0 zvýšil v 82. minutě Tomáš Turek. Čestný zásah domácích fotbalistů obstaral v 83. minutě Jan Kastl. Litice tak potvrdili roli favorita, a odvážejí si povinné tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932 B
Jiří Pechler: Dnešní zápas pro nás nebyl moc dobrý start do jara, opět nám chybělo pár hráčů ze základní sestavy…V první půli na nás soupeř vlítnul od první minuty a diktoval tempo hry. Dal 3 góly poté jsme se i my osmělili a zahrozili. Druhá půle z naší strany určitě lepší, ale soupeř měl velkou kvalitu. Ke konci zápasu jsme korigovaly. Soupeř byl ve všem lepší a gratulujeme k vítězství. Naše plus, že jsme začlenili naše dorostence, tak snad to bude lepší každý zápas.




Sestavy


FC Chotíkov 1932 B
V. Hudák [-] - P. Čech [-] , D. Soukup [-] , Š. Kolesa [-] , P. Kolesa [-] , V. Kratochvíl [-] (75. P. Oulík [-] ) , J. Bárta [-] (52. D. Smutný [-] ) , M. Hauer [-] , J. Pechler [-] , J. Kastl [-] , M. Tříkač [-]

TJ Plzeň-Litice
M. Horn [-] - A. Radvanovský [-] (65. T. Turek [-] ) , M. Forman [-] , A. Hanzlíček [-] , T. Voves [-] (46. J. Kovařík [-] ) , V. Liška [-] , P. Vacek [-] , F. Vajskebr [-] (54. D. Blovský [-] ) , L. Kindl [-] (70. J. Knotek [-] ) , J. Kanta [-] , D. Sýs [-]

ŽK: 59. D. Soukup - 38. L. Kindl , 63. J. Kanta .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Votruba Jiří - SCHINGLER Milan, VÁVRA Vlastimil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů