Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union nedal poslednímu Hradišti šanci


Branky


5

Union přivítal na svém pažitu tým ze samotného konce tabulky. Poslední střetnutí těchto dvou celků vyznělo lépe pro hráče Hradiště, kteří byli šťastnější v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favorit brzy prohrával

Na začátku byla hra plná nepřesností, a byli to právě hosté, kteří se jako první trefil. V 7. minutě se z hranice pokutového území trefil z přímého kopu Tomáš Beránek. Domácí po několika minutách vyrovnali, ale hlavní sudí po konzultaci s pomezním branku nakonec odvolal. Čekání na vyrovnávací branku však netrvalo dlouho. Gól to byl kuriózní. Ve 13. minutě se prosadil Patrik Richter z trestného kopu od postranní čáry.  

O obrat ve skóre se postaral Jan Jindra, který z dorážky své vlastní střely dostal míč do sítě. Od 38. minuty hráli hosté navíc v oslabení, když druhou žlutou kartu vyfasoval Martin Beránek. Na rozdíl dvou branek stihl do konce poločasu zvýšit Ondřej Jakoubek, prosadil se po centru Stacha. Druhý poločas už toho více nepřinesl. Do kabin se tedy šlo za dvoubrankového náskoku Unionu.

Nejrychlejší gól kola?

Zhruba 30 sekund po hvizdu rozhodčího, označující začátek druhého poločasu, se opět prosadil, po obdobné akci jako při svém první gólu, Ondřej Jakoubek.

Hradiště přeci jen dokázalo skóre zkorigovat, poté co se prosadil Tomáš Beránek a přidal tak svoji druhou branku. V 62. minutě mohl navýšit skóre Ladislav Stach, jeho zakončení ale skončilo odkopem hostujícího hráče z brankové čáry. Na konečných 5:2 pro domácí, zvýšil a dokonal tak hattrick Ondřej Jakoubek.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Plzeň
Petr Starý: Sešli jsme se v téměř kompletní sestavě, ale moc to znát nebylo, hra byla plná nepřesností z obou stran. Měli jsme trochu více ze hry, určitě nám pomohlo i vyloučení hráče soupeře po trochu přísné druhé žluté už po půlhodině hry. Vyhráli jsme zaslouženě, ale na hře budeme muset hodně zapracovat.




Sestavy


TJ Union Plzeň
K. Kotrč [-] - J. Jindra [-] , L. Stach [-] , P. Jindra [-] (61. M. Hořánek [-] ) , D. Kalaš [-] , A. Hořánek [-] , P. Kalaš [-] , P. Richter [-] (82. O. Cajthaml [-] ) , O. Jakoubek [-] (82. B. Pasichnyk [-] ) , P. Kutný [-] , R. Červeňák [-] (61. J. Pachner [-] )

TJ Sokol Plzeň - Hradiště
M. Vávra [-] - D. Červený [-] (40. V. Krliš [-] ) , J. Rucký [-] , O. Pytlík [-] , J. Ženíšek [-] - J. Němeček ml. [-] (56. M. Hausner [-] ) , T. Beránek [-] , V. Pikhart [-] , M. Beránek [-] - J. Němeček st. [-] - M. Valeček [-] (85. V. Přibáň [-] )

ŽK: 18. O. Jakoubek , 38. P. Richter , 90. D. Kalaš - 30. M. Beránek , 38. D. Červený , 60. T. Beránek . ČK: 38. M. Beránek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Votruba Jiří - SMOLA Lukáš, TOMŠÍČEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích