M. Hakr 74.
1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr opět vyzněl lépe pro Letnou


Branky


74. M. Hakr - 25. L. Zeman , 40. S. Žák , 79. P. Sýkora , 85. P. Sýkora
5

Očekávaný duel z nejvyšších pater tabulky. První Zruč přivítala na domácí půdě čtvrtou Letnou a k vidění byl fotbal hodný kvalit týmů bojujících o titul. Podzimní střetnutí těchto dvou celků skončilo těsnou výhrou Letné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí udávali tempo, hosté stříleli branky

Od začátku zápasu bylo na obou týmech vidět, že jsou momentálně na špici tabulky zaslouženě. K vidění byl velmi pohledný zápas se šancemi na obou stranách hřiště. Ve 25. minutě mohli diváci vidět první branku. Trefil se Lukáš Zeman, když k němu po standardní situaci propadl míč a hostující hráč ho s přehledem uklidil do sítě.

Vzápětí se do samostatného úniku dostal Vít Skalský, kterého jen za pomocí faulu zastavil Patrik Mancl a vyfasoval červenou kartu. Vyloučení vzalo domácím vítr z plachet, hosté začali kontrolovat hru a ve 40. minutě zvýšil na rozdíl dvou branek Stanislav Žák.

Letná si dokráčela pro tři body

Oslabená Zruč chtěla po změně stran, s vývojem utkání něco udělat. Hra se vyrovnal dokonce Letnou párkrát zatlačila. Hosté ale poctivě bránili a hrozili hlavně z brejkových situací. Naději domácím dal v 74. minutě Michal Hakr.

Letná ale žádné další zaváhání nedopustila a o osudu utkání rozhodl dvěma brankami Petr Sýkora. Hosté si tak připisují velmi důležité tři body a na vedoucí pozici jim tak zbývají jen 3 body. Zruč nahání i Rapid, který po výhře nad Druztovou ztrácí jen dva body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Plzeň - Letná
Stanislav Žák: Zápas lídra tabulky s hostující Letnou přinesl hned na úvod jara šlágr. Domácí chtěli Letné vrátit porážku z jejich stadionu a hned začátek zápasu přinesl spousty šancí na obou stranách. Více hrozili domácí, ale vedení se ujali hosté, když po standardní situaci propadl míč na zadní tyč, kde čekal hostující Zeman a střelou k tyči poslal hosty do vedení 1:0. Ihned po vedení Letné přišel samostatný únik hostujícího Skalského, kterého zastavil domácí obránce jen za cenu faulu a červená karta poslala domácí do početní nevýhody. Od té doby měli více šancí hosté a po rohovém kopu hostující Žák hlavou zvýšil na 2:0. Poločas se nastavoval o 5 minut déle, protože během první půle museli střídat jak hosté, tak domácí po vzájemném střetu hlavou, a dokonce krvácejícím zranění. Do druhé půle vyběhla Zruč aktivně a chtěla skóre srovnat a také se jí to povedlo, když snížil po rohovém kopu domácí záložník Hakr. Hosté skóre hlídali a hráli aktivně na brejkové situace a po jedné takové zvyšoval hostující Sýkora na 3:1. Ten samý hráč zahrával přímý kop a přetažený centr překvapivě skončil za zády domácího brankáře a Letná si odvezla vítězství 4:1.



Sestavy


TJ Zruč B
T. Würfl [-] - M. Hakr [-] , M. Kraus [-] (61. D. Bízek [-] ) , V. Mašek [-] (25. J. Šnajdr [-] ) , J. Kučera [-] (73. D. Vinárek [-] ) , P. Riedl [-] , M. Špicl [-] , P. Mancl [-] , J. Štafl [-] , V. Pavel [-] , P. Varga [-] (46. M. Hájek [-] )

TJ Sokol Plzeň - Letná
R. Fryš [-] - D. Máj [-] , J. Gärtner [-] (12. L. Zeman [-] ) , S. Žák [-] , V. Skalský [-] (85. M. Smolák [-] ) , P. Domin [-] (85. J. Metal [-] ) , P. Sýkora [-] , J. Linda [-] (88. J. Červenka [-] ) , M. Šampalík [-] , T. Borkovec [-] , M. Rampa [-]

ŽK: 51. M. Špicl . ČK: 25. P. Mancl .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: KOVÁŘ Bronislav - ČECH Martin (N), HÁJEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů