2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stará Hlína v dramatické přestřelce uhájila vítězství v Číměři


Branky


15. T. Láf , 31. J. Drábik - 77. D. Širhal , 81. J. Hrbek , 89. V. Hadač
18

Fotbalisté Číměře ve 22. kole Okresního přeboru podlehli doma Staré Hlíně 2:3. V prvním poločase se diváci dočkali dvou branek. Lépe vstoupili do utkání domácí, když se trefil Láf. Po půlhodině zvýšil na 2:0 pro domácí Drábik. Hosté si ale nechali moment překvapení na konec zápasu, když se postupně trefil Širhal, Hrbek a Hadač a Číměř přišla o výhru během třinácti minut.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



FK Stará Hlína
Vladimír Hadač (hráč): V sobotu jsme odcestovali k utkání do Číměře s cílem naplno bodovat. První poločas nás ale nezachytil v úplné herní pohodě a náš výkon nebyl dobrý. Soupeř toho využil a vytvořil si náskok 2:0. Ačkoliv jsme si vypracovali několik slibných šancí, nehráli jsme to co jsme chtěli. V poločasové přestávce jsme si něco řekli a do druhého poločasu naskočili s jasným cílem zápas otočit. Do druhého poločasu jsme na soupeře vlétli a vytvořili si neustálý tlak. S tím přicházely i naše gólové šance, které jsme nedokázali proměňovat. Až v 79. minutě dokázal po přihrávce Hadače snížit David Širhal. To nás nabudilo k totálnímu nasazení a o dvě minuty později, v 81. minutě, dokázal po přihrávce Chmátala vyrovnat Honza Hrbek. Stále jsme se hnali dopředu a chtěli strhnout vedení na naší stranu. Kolem 85. minuty se ale soupeř dostal do ojedinělé, ale vyložené šance, ve které nás podržel brankář Žižka. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, byl faulován na hranici velkého vápna Honza Hrbek. K míči se postavil Vláďa Hadač a ve vypjaté situaci, běžela 92. minuta, zamířil trestný kop přesně do brány a tím dokonal obrat. Za nasazení a bojovnost ve druhém poločase si zaslouží všichni hráči pochvalu. Takto vypadá týmový výkon.



Sestavy


Číměř
P. Podolský [-] - J. Drábik [-] , M. Drabík [-] , Z. Beneš [-] , P. Hornek [-] , J. Janoušek [-] , J. Kaiseršot [-] , T. Láf [-] , K. Mihulka [-] , M. Veith [-] , J. Strejček [-]

FK Stará Hlína
P. Žižka [-] - R. Jičínský [-] , J. Meškan [-] , D. Širhal [-] , P. Šauer [-] - R. Chmátal [-] , M. Šauer [-] , J. Hrbek [-] , V. Hadač [-] - M. Benda [-] , V. Marek [-]

ŽK: 81. M. Drabík - 60. M. Šauer .
Hráči zápasu: D. Širhal , V. Hadač .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠVEC Bohumil - NIŽNÍK Petr (N), PÁNEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů