2:5
(1:2)
13. R. Pátek
18. J. Novák
58. P. Novák
74. J. Novák (p.)
86. J. Zamazal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 13:30

18.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Peč vyhrála i v Popelíně a dál stíhá vedoucí mužstva


Branky


45. M. Pelej , 52. P. Neuber - 13. R. Pátek , 18. J. Novák , 58. P. Novák , 74. J. Novák (p.) , 86. J. Zamazal (p.)
17

Fotbalisté Popelína podlehli v 18. kole na domácím hřišti 2:5 Peči. Hosty poslal na konci prvního poločasu do vedení Jiří Novák. Domácí krátce po změně stran vyrovnali, na Neuberův zásah ale rychle zareagovali Novákové a Peč znovu vedla. Gólovou pojistku následně přidal Zamazal. Pečský tým vyhrál v soutěži potřetí v řadě v a tabulce stíhá dvě první mužstva. Popelín je dvanáctý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase spokojenější

Do Popelína odjížděli pečští s vědomím, že se jim na tamním hřišti dlouhodobě nedaří. Na klukách bylo ovšem znát, že s nelichotivou bilancí na popelínském hřišti chtějí něco udělat. Do utkání vstoupili velice dobře a už ve 13. minutě šli zásluhou Richarda Pátka do vedení. Za dalších pět minut později navýšil na 2:0 kanonýr Jirka Novák, který svým nechytatelným projektilem FGM-148 Javelin nechal brankáři nejmenší šanci. Postupem času došlo u hostů k uspokojení a domácí čím dál častěji pouštěli do hry. Posledních deset minut prvního poločasu byl Popelín lepším týmem a hrozil především ze standardních situací, kterých nebylo málo. Ve 45. minutě si při jedné z nich vybral slabší chvilku jinak velice jistý Zamazal v bráně a hosté inkasovali klasického šatňáka. Mezi střelce se zapsal Miroslav Pelej 1:2. 

Peč si odváží tři body z Popelína

Druhou půlku hosté bohužel začali stejně jako skončili první a záhy byl stav vyrovnaný, když obdrželi gól z kategorie navýsost náhodných, mezi střelce se zapsal popelínský Petr Neuber - 2:2. Hosté měli obavu jestli to tým nepoloží, ale naštěstí byl opak pravdou. Na vyrovnávací gól zareagovali velmi rychle a po pěkné individuální akci Petra Nováka si vzali vedení zpět. Najednou jich bylo plné hřiště a jasně dominovali, ale trápila je nepřesná koncovka. Definitivní klid na kopačky přišel až po dvou pokutových kopech, které oba s přehledem proměnili. Jmenovitě Jirka Novák a Jindřich Zamazal. Peč si tak z Popelína odvezla všechny tři body. 

Autor: Josef Novák



Sestavy


SK Popelín 1932
P. Poljak [-] - D. Švarc [-] , R. Stejskal [-] , D. Kučera [-] , P. Pacholík [-] , P. Neuber [-] - A. Svoboda [-] , V. Snížek [-] , M. Pelej [-] - F. Koranda [-] , Z. Vaníček [-]

FC Peč
J. Zamazal [-] - T. Zajíc [-] - J. Novák [-] , M. Urbánek [-] , R. Pátek [-] , O. Hes [-] , P. Novák [-] , L. Popjak [-] , D. Lovětinský [-] , F. Smejkal [-] , T. Doležal [-]

ŽK: 70. M. Kytler , 86. D. Švarc .
Hráči zápasu: T. Zajíc , M. Urbánek .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: PRINZ Štěpán - MAŇHAL ING. Jan, JANOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Peči to i bez T. Jindry šlape a i v tomto utkání zvítězí.

Tip experta: remíza

Asi bych dal normálně dvojku, ale Popelínu se začalo na jaře dařit a tak zkusím remízu.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů