Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 16:30

15.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stráž si s chutí zastřílela, Suchdolu nadělila bůra


Branky


20

Fotbalisté Stráže zvítězili v utkání 15. kola Okresního přeboru vysoko 5:0 rezervním týmem Suchdola a dál úspěšně nahánějí vedoucí Slavonice. Pět branek dokázalo vstřelit pět různých střelců. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase byli spokojenější hosté

V Suchdole kromě místního béčka čekala Stráž také sněhová pokrývka na trávníku. Terén sám o sobě ovšem nebyl až tak špatný a tak se mohlo utkání odehrát. Hostujcící borci začali ve svižném tempu a hned v 5. minutě skóroval Břetislav Chovítek, když uklízel centrovaný míč na přední tyči - 0:1. To strážské uklidnilo a nadále ohrožovali branku soupeře. Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. Po sražení Podsclana ve vápně, ve 14. minutě zahrával pokutový kop Vlastimil Mikuláštík. A ten, jak je jeho dobrým zvykem, se nemýlil - 0:2. Stráž měla hru pod kontrolou. Její herní i územní převaha vyústila v další branku, kterou vsítil v tomto utkání opět velice aktivní Martin Podsclan - 0:3. Za tohoto stavu se šlo i do kabin.

Hosté si odvážejí všechny body

Do druhé půle strážští opět vlétli po hlavě a to doslova. Protože se v 50. minutě hlavou po rohovém kopu trefil Jakub Jančura - 0:4. Hosté soupeře prakticky k ničemu nepouštěli. Hru kontrolovali a v 68. minutě tak mohli opět slavit. Po rychlé kombinaci tří sousedů ze strážské Jindřichovy ulice Chovítek – Zvára – Kozel, bezmocný brankář lovil ze své sítě míč popáté v tomto zápase. Jan Kozel tím stanovil konečné skóre zápasu - 0:5. V dalším zápase hostí Stráž hráče včelnického béčka. Bude to první jarní zápas před domácími fanoušky, takže určitě doufají, že nezklamou a budou opět bodovat naplno.

Autor: Martin Zvára

 



Sestavy


Sokol Suchdol nad Lužnicí B
V. Kanděra [-] - L. Durek [-] , K. Trmal [-] , M. Březina [-] , M. Heřman [-] , J. Vaněk [-] , J. Brabec [-] , J. Opelka [-] , F. Rácik [-] , M. Durek [-] , J. Zeman [-]

TJ Sokol Stráž nad Nežárkou
P. Rychlý [-] - J. Kalvas [-] , J. Eger [-] , J. Kozel [-] , M. Zvára [-] , V. Mikuláštík [-] , J. Jančura [-] , V. Labuť [-] , M. Podsclan [-] , B. Chovítek [-] , J. Kollár [-]

ŽK: 65. J. Vaněk .
Hráči zápasu: M. Podsclan , J. Jančura , J. Kalvas .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Herzog Radek - KŘÍŽ Karel, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Stráž si v minulém kole s chutí zastřílela, k tomu 10 kol nepoznala hořkost porážky a Suchdol B v klidu porazí.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Jedeme si pro 3 body. Nic jiného neberu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů