Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

15.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice zdecimovaly oslabené Zlatníky


17

Hosté ze Zlatníků přijeli do Ludgeřovic ve velmi okleštěné sestavě. Jejich soupisku museli doplnit i někteří vysloužilci, kteří už dávno pověsili kopačky na hřebík.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým toho dokázal naplno využít a připravil nováčkovi soutěže nelítostnou kanonádu. Hned ve 3. minutě otevřel skóre Martiník. O pár minut později se poprvé zapsal do střelecké listiny Zbořil, když zužitkoval přesný postranní centr Feketeho a propálil Wernera v bráně hostí. Třetí zásah se zrodil po centru Poláška na přední tyč, kde placírkou šikovně usměrnil míč do sítě Pěntka. Po půlhodině přidal Fekete další trefu do sítě hostů. Ještě před přestávkou se o pátý zásah postaral opět ostrostřelec Zbořil. V tu chvíli už byly Zlatníky doslova odepsané, obzvláště, když se jim do poločasu zranili další dva hráči.

Ani po přestávce Ludgeřovice svého soupeře nešetřily. V 53. minutě dokonal Zbořil z trestného kopu svůj hattrick. Za tři minuty se mohl do střelecké listiny zapsat Adamec, ale místo prostřelení gólmana se rozhodl pro nezištnou přihrávku na zcela volného Martiníka, který snadno uklidil míč do sítě. Osmou trefu zajistil střelou na zadní tyč Fojtík a vraždění neviňátek dokonal osm minut před koncem opět kanonýr Zbořil, který pláchl po pravé straně, pohrál si s brankářem a po kličce poslal míč do prázdné brány.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka (útočník TJ Ludgeřovice): Ačkoliv výsledek zápasu vypadá naprosto jednoznačně, musím říct, že rozhodně neodpovídá kvalitě týmu ze Zlatníků. Sami jsme se na podzim u nich přesvědčili, že umějí soupeřům zatopit. Jenže dnes byla jejich sestava oslabená, až mi bylo jejich týmu i líto. My jsme si dnes s chutí zastříleli a snad i zvedli sebevědomí před těžkým zápasem v Kravařích.

TJ Sokol Zlatníky
Lukáš Werner (vedoucí týmu a v ten den brankář Sokol Zlatníky): Naše sestava byla zdecimovaná, už v přípravě jsme měli obrovské problémy a poslední přípravný zápas ani nedohráli. Aby toho nebylo málo, tak se nám v průběhu první půle zranili další dva hráči. Jinak není co hodnotit, Ludgeřovice byly po všech stránkách lepší. My musíme dnešní zápas hodit za hlavu a jít do dalšího zápasu s čistou hlavou.



Sestavy


TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] (46. V. Šafarčík [-] ) - K. Adamec [-] (64. R. Bandy [-] ) , D. Martiník [-] , D. Fekete [-] , T. Gellner [-] , J. Němec [-] , M. Pěntka [-] (53. J. Mudroch [-] ) , L. Fojtík [-] (76. R. Mostýn [-] ) , D. Zbořil [-] , V. Polášek [-] , M. Postředník [-] (46. P. Walder [-] )

TJ Sokol Zlatníky
L. Werner [-] - R. Chmel [-] , T. Němčík [-] , M. Levay [-] (36. M. Jaroš [-] ) , P. Holuša [-] , V. Ležák [-] , T. Prejda [-] , D. Bláha [-] , R. Fajkus [-] , P. Pospíšil [-] , L. Němčík [-] (45. R. Uvíra [-] )

ŽK: 76. V. Šafarčík , 78. R. Mostýn - 73. V. Ležák .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: CHLEBOVSKÝ Bohumír - ROBENEK Bohumil, LEŠKO Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích