1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná branka Lopaty rozhodla o třech bodech pro Chotíkov


Branky


27

V Chotíkově se hrál výkonnostně slabý fotbal, na čemž se po zápase shodli oba trenéři. Mělo to ale i svůj účel, který nakonec vysvětlil trenér vítězného Chotíkova. Jaké jsou ohlasy po zápase?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas moc krásy nepřinesl a gólových šancí bylo také poskrovnu. A to až do 73. minuty, kdy se po přenesení hry a přihrávkou z (poza?) brankové čáry před branku domácích prosadil Matyáš Kašpar. Z pohledů domácích obránců nic nenasvědčovalo tomu, že by snad branka neměla platit. Ovšem asistent rozhodčího, který měl míč v době kopu navíc schovaný za tyčemi a možná i brankářem Bejdákem, viděl, že míč před přihrávkou překročil brankovou čáru a určil tak, že se bude kopat odkop od brány.

 

Toto rozhodnutí hostující hráče rozhodilo natolik, že už za dvě minuty lovili míč ze své sítě. Po špatné rozehrávce na středu hřiště se k míči dostal Kučera, zavedl jej před velké vápno, vyzval naběhnutého Miroslava Lopatu, který před Barochem o míč snad i zakopl, ale kutálející míč se následně dostal až do sítě. Pro Nepomuk to byla horká sprcha, ze které se už nevzpamatoval a jednobrankový výsledek vydržel až do závěrečného hvizdu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Vzhledem k tomu v jakém zdravotním a psychickém rozpoložení jsme do zápasu šli, tak jsou to pro nás zlaté body. Změnili jsme styl hry, koukatelné to moc nebylo, ale chtěli jsme udržet nulu vzadu, soustředit se na defenzivu a na standardky. V zápase měl každý tým jednu gólovku, naší proměnil Lopata, jejich vychytal náš gólman Bejdák. Jinak to byl spíše neatraktivní, průměrný fotbal, založený na poctivosti a bojovnosti. Tentokrát jsme se takového výkonu neštítili, protože jsme po sérii nezdarů prostě potřebovali plně zabodovat.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Z obou stran to bylo podle mě slabé, pro diváka to asi nebyl výživný zápas. Naši hráči se v jednu chvíli rozčilovali, že jsme dali regulérní gól, ale sudí nám jej neuznal. Posléze jsme obdrželi a domácí si vedení udrželi. Myslím si, že to byl remízový zápas, jelikož ani jeden z týmů si nevytvořil nějakou větší převahu, nebo více gólových příležitostí. Když bych to srovnal s podzimním vzájemným zápasem, tak to byl ohromný rozdíl a výkonnostní propad obou týmů, jako kdyby už byla dokopná.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - M. Prais [-] , M. Rubricius [-] , M. Lopata [-] (76. J. Adlt [-] ) , B. Buchta [-] , P. Kučera [-] (90. J. Kellner [-] ) , J. Huml [-] , M. Míka [-] (83. R. Vomáčka [-] ) , D. Míka [-] , T. Denk [-] , K. Klepal [-]

FK Nepomuk
M. Baroch [-] - T. Voráček [-] , A. Viktora [-] (71. D. Šmíd [-] ) , M. Kašpar [-] , P. Panc [-] (80. J. Vosyka [-] ) , J. Kalabza [-] , M. Baran [-] , J. Kozák [-] , J. Chalupný [-] , M. Šafanda [-] (63. M. Skala [-] ) , T. Knapp [-]

ŽK: 42. M. Prais - 72. P. Panc .
Hráči zápasu: M. Lopata .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šlauf Jiří - SCHNEIDER Josef, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Adam Král
Tip experta: remíza

Chotíkov má velmi nevyrovnané výkony a Nepomuk sbírá body především v domácím prostředí. Vidím to na remízu a výhru Chotíkova na pecky.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů