Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2022 17:00

23.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po prvním poločase bylo hotovo, úřadoval Lanfranchi


27

Utkání mezi Stříbrem a Holýšovem mělo celkem nečekaný výsledek. Stříbro je sice na bodovém vzestupu a Holýšov má výkony jak na houpačce, ale rozdíl tří branek ve prospěch Baníku je nad očekávání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali brzkého vedení zásluhou Tomáše Bůžka, který už ve 4. minutě poslal Baník do vedení. A do poločasu se domácí radovali ještě dvakrát. Co dvacet minut se totiž střelecky prosadil Giuseppe Lanfranchi, který poslal Holýšov do šaten s myšlenkami na bílý ručník.

 

Ve druhém dějství se ale síly, zřejmě i díky rozhodnutému stavu, vyrovnaly a i přes dvě zaznamenané branky - po jedné na každé straně - se utkání spíše dohrávalo. Zejména, když první branka byla do sítě Holýšova, a to krátce po přestávce a na svědomí jí měl bek Marek Vyšín. Za Holýšov pak jen korigoval dvacet minut před koncem Stanislav Staněk.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Luboš Zaoral, trenér: Tři zasloužené body, které stále potřebujeme. Střelci se nám také probouzejí, akorát ve správný čas. Výkon týmu má také vzrůstající tendenci, ale do konce sezóny nás čeká hodně těžkých zápasů, na které se musíme soustředit.

FK Holýšov
Jiří Jakš, trenér: Další venkovní utkání, kde jsme ztratili všechny 3 body. Na půdě soupeřů se nám nedaří a musíme přístup k venkovním zápasům zlepšit. Domácí vedli v poločase 3:0 po našich hrubých individuální chybách a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Druhý poločas se hra vyrovnala, ale celkově domácí zvítězili zaslouženě.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - D. Tůma [-] , G. Lanfranchi [-] , T. Bůžek [-] (77. V. Gontkovič [-] ) , J. Kolena [-] , R. Skopový [-] , J. Korynta [-] , T. Vejvoda [-] (57. J. Pospíchal [-] ) , M. Vyšín [-] , R. Dyk [-] , O. Pavlas [-] (63. O. Kertis [-] )

FK Holýšov
O. Chrž [-] - P. Trhlík [-] , S. Staněk [-] , Z. Štěpán [-] (62. L. Šlégl [-] ) , R. Kraus [-] , D. Zavadil [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , P. Juráš [-] (71. T. Vítek [-] ) , J. Vítek [-] (81. O. Salák [-] )

ŽK: 57. Z. Štěpán .
Hráči zápasu: M. Vyšín , G. Lanfranchi .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Adam Král
Tip experta: výhra domácích

Ve Stříbře se nehraje nikomu lehce a Holýšov na jaře venku ještě nebodoval. Domácí těsně vyhrají.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza