Vacov uhrál v Hošticích bod


Branky


21
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Střelské Hoštice
Michal Kokrda (kapitán): Ve druhém domácím utkání jara jsme se utkali s celkem Vacova. Zápas hrající se za neustálého větru mnoho fotbalové krásy nepřinesl. Kombinačně lepším týmem byli hosté, kteří hrozili zejména po standardních situacích. Žádnou ale nevyužily. My jsme měli příležitost po úniku Hlavy, jeho střelu však gólman vyrazil na roh. Bohužel úspěšný nebyl ani Paroubek, jehož hlavička skončila na tyči a následná dorážka šla mimo tyče. Poločas tedy 0:0. Nám se vydařil vstup do druhé půle. V 48.mintě se nedohodla hostující obrana s gólmanem. Ten si šel pro vysoký balón až na hranici velkého vápna, kde ho však před ním ukopl jeho bránící kolega. Míč se dostal k Hlavovi, který jej napálil rovnou na bránu a ten za pomoci větru zapadl za záda couvajícího brankáře. Vedli jsme 1:0. Poté byla hra plná osobních soubojů a na hřišti se i lehce jiskřilo. Když už to vypadalo pro nás na zisk tří bodů napřáhl zpoza vápna hostující Roučka a jeho střela zapadla krásně za zadní tyč. V 86.mintě bylo vyrovnáno 1:1. Tento výsledek vydržel až do konce. Ve čtvrtek se pokusíme bodovat v odloženém utkání v Sedlici a poté v sobotu ve Volyni.

SK Vacov
Marek Valta: První poločas se hrál takový vyrovnaný fotbal. Foukal tam silný vítr, takže v prvním poločase jsme museli hrát víceméně jenom po zemi. Hoštice to naopak jenom nakopávali po větru. My jsme měli dvě velké tutovky plus dva trestňáky kousek za vápnem. Oni jedna velká šance hlavou ke konci poločasu. Ve druhém dějství nám hned z první šance dali gól. Kdy odkopnutý balon z vápna po neshodě brankáře a stopera jejich hráč zpracoval a z velké dálky halfvolejem přeloboval našeho golmana. (fakt hezký gól) My jsme do nich pak začali tlačit. Já z trestňáku trefil břevno, jednou jsme šli sami na golmana, dvě nebezpečné střely z vápna, hodně rohů ale nic tam nespadlo. Až v 86. Roučka za vápnem z levé strany to krásně trefil na zadní tyč. Ten konec pak už jen strkanice, jeden faul za druhým a hodně natahovali čas. Klasika



Sestavy


TJ Sokol Střelské Hoštice
D. Petržilka [-] - J. Strnad [-] , V. Dohonyi [-] , I. Gatcan [-] , J. Šíp [-] , M. Kokrda [-] (54. R. Lacko [-] ) - V. Havelec [-] (46. K. Heřman [-] ) , V. Braťka [-] , P. Lemberger [-] , P. Hlava [-] - V. Paroubek [-] (81. T. Vlk [-] )

SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Valta [-] , K. Procházka [-] , A. Jírovec [-] (55. V. Zábranský [-] ) , F. Zitta [-] , A. Bujok [-] , J. Ketzer [-] (87. T. Hozman [-] ) , F. Roučka [-] , J. Červenka [-] , J. Mrázek [-] , T. Sova [-]

ŽK: 28. M. Kokrda , 59. J. Šíp , 79. V. Paroubek , 82. P. Hlava - 74. J. Červenka , 85. J. Mrázek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SMOLA Martin - ČERNÝ Jan, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 4. 2022 20:44
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté mají vždy vysoké ambice a na konci Strakonického okresu vyhrají

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů