0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šumavské derby dopadlo lépe pro Vacov


Branky


15
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba, Vedoucí mužstva: V prvním poločase nás hosté přehrávali. Až po změně rozestavení a přeskupeni řad jsme se dostali do hry. Bohužel jsme inkasovali branku v 17. minutě po rohovém kopu. Ihned na to mohl vyrovnat procházka ale v samotném úniku trestuhodne neproměnil svoji tutovou šanci. Po změně stran bylo utkání hodně vyrovnané. Bohužel se nám nepodařilo vstřelit vyrovnávací branku.

SK Vacov
Marek Valta: Do zápasu jsme vstoupili aktivně a první poločas byl plně v naší režii. Hned v 10. minutě vyslal Valta průnikovkou z vlastní poloviny hřiště Makase do samostatného úniku, ten ale golmana domácích nepřekonal. V 17 minutě z našeho tlaku padla konečně první branka. K odraženému míči se dostal Roučka a krásně z voleje se trefil k pravé tyči. Do konce poločasu jsme si vytvořili ještě pár větších šancí, žádnou z nich se nám však nepodařilo proměnit. Domácí měli jednu velkou šanci, kdy se k tečovanému míči, který se dostal za obranu hostů, dostal domácí útočník Procházka. Brankář Lácha nás však skvěle podržel a střelu z bezprostřední blízkosti vytlačil na rohový kop. Druhý poločas začal v podobném duchu jako ten první. Domácí však začali více bojovat a snažili se otočit průběh zápasu v jejich prospěch. V 54. minutě se opět domácí Procházka dostal do samostatného úniku po chybě hostující obrany. Brankář Lácha však skvěle vyběhl domácího útočníka vychytal. Ke konci zápasu měli domácí mírnou herní převahu, ale nedokázali to přetavit v nějakou větší šanci a tak si Vacov odváží z Volyně své první jarní body. Ve Volyni je to vždy těžký zápas. Mám tedy velkou radost, že se nám podařilo vyhrát. Stále však musíme hodně věcí zlepšit. Například řešení situací v poslední třetině hřiště nás hodně trápí. Zlepšit by také šla přechodová fáze do útoku a kombinace pod tlakem soupeře. Náš tým však s novým realizačním týmem ožil a snad se nám na jaře bude nadále takto dařit.



Sestavy


SK Slavoj Volyně
F. Pubal [-] - O. Holín [-] (40. J. Steiner [-] ) , K. Hájek [-] , P. Pletka [-] , T. Škopek [-] , P. Pubal [-] (28. J. Čužna [-] ) , P. Temňák [-] , R. Prihara [-] , A. Mack [-] , J. Procházka [-] (56. V. Hájek [-] ) , M. Nový [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Valta [-] , K. Procházka [-] , J. Mrázek [-] , D. Makas [-] (68. J. Bubík [-] ) , F. Zitta [-] , A. Bujok [-] , J. Ketzer [-] (77. M. Mls [-] ) , F. Roučka [-] (56. A. Jírovec [-] ) , J. Červenka [-] (77. T. Hozman [-] ) , T. Sova [-] (46. V. Zábranský [-] )

ŽK: 30. O. Holín - 22. M. Valta .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Ondra Milan - RABA Jiří, RABA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Souboj tradičních rivalů bude va Volyni tvrdý a nerozhodný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů