Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2022 13:30

26.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

I přes prohru se Sedlec zachránil


Branky


25

V posledním kole soutěže přivítal Sedlec doma silný Kamenný Újezd. Sedleckým se celé jaro vůbec nevydařilo a k jistotě záchrany potřebovali vyhrát, v opačném případě se museli spoléhat na výsledek utkání Boršov - Dříteň. Proti hostům, kteří disponují velkou útočnou silou a nejlepší obranou v soutěži, byl však tento úkol velice těžký.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Samotné první minuty utkání ukázaly, že se zápas bude odehrávat dle očekávání. Hosté se do domácích zakousli, předváděli jednu útočnou akci za druhou a zaskakující brankář domácích Martin Kučera měl hodně práce. Až do 29. minuty se Sedleckým podařilo odolávat, pak přišla střela hostujícího Petra Dvořáka za vápnem, nešťastná teč Jiřího Kocha a míč skončil v síti - 0:1. V minutě 33. přidal, po kombinaci, tentýž hráč branku druhou - 0:2. V 36. minutě napřáhl ke střele z hranice pokutového území hostující Jakub Rožboud a trefil téměř šibenici - 0:3. Sedlec se zmohl na jedinou, individuální akci Davida Reindla, který, ale střelu nenamířil mezi tyče. Naopak, po zmatcích v obraně a neodkopnutém balónu se na malém vápně prosadil hostující Daniel Průdek - 0:4. Tímto stavem skončil první poločas.   Na další branku se, po rozehrání druhého poločasu, nečekalo dlouho. V 47. minutě se po narážečce ocitl sám ve vápně hostující kanonýr Aleš Prokop, udělal kličku brankáři a pohodlně skóroval 0:5. V minutě 52. se podařilo vstřelit branku také domácím, centr z pravé strany hosté odvrátili na kopačky Lukáše Koňaríka, který umístil střelu přesně k pravé tyčce branky - 1:5. 58. minuta přinesla další branku Aleše Prokopa, po vyražené střele se dostal k dorážce a vše prostřelil - 1:6. Skóre utkání uzavřel v 72. minutě hostující kapitán Aleš Černý hlavičkou, po centru z pravé strany - 1:7. Kamenný Újezd si tak připsal další jasnou výhru.    V souběžně hraném utkání Boršov - Dříteň museli hosté zvítězit. Zápas skončil remízou, když hosté dvanáct minut před koncem neproměnili pokutový kop. Dříteň tak nasbírala v soutěži stejný bodový zisk jako Sedlec, vzájemné zápasy má Sedlec lepší a tak skončil v konečné tabulce na dvanáctém nesestupovém místě. 

Zdroj: sksedlec.klubweb.cz


Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Zápas se od začátku vyvíjel ve prospěch hostů, rozebírali nás kombinační hrou a zejména rychlými narážečkami. Na naše poměry jsme tentokrát takovémuto tlaku odolávali půl hodinu, po první brance to tam již začalo hostům padat a zápas byl rozhodnutý. Hosté sice skončili v tabulce druzí, ale pokud budou mít možnost postoupit, neměli by váhat, vyšší soutěž by jim slušela. Poděkovat bych chtěl Martinu Kučerovi, který nám zaskočil v brance a i přes obdržený počet branek předvedl výborný výkon. Celé jaro bylo pro nás hrozné, zachránili jsme se v posledním kole jen díky výsledku jiného zápasu. Někteří hráči nám skončí, všem bych jim chtěl takto poděkovat, za to co pro sedlecký fotbal udělali a odkopali. Musíme zmobilizovat síly a lépe se připravit na další sezónu.




Sestavy


SK Sedlec
M. Kučera [-] - D. Reindl [-] (71. T. Folvarský [-] ) , L. Bašar [-] , J. Zíka [-] , V. Reitinger [-] , J. Koch [-] , M. Peterka [-] (46. M. Samohejl [-] ) , M. Pešek [-] (74. M. Pešek [-] ) , V. Kozel [-] , J. Špán [-] (63. O. Voráček [-] ) , L. Koňarík [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
F. Kokejl [-] - M. Sadloň [-] , D. Průdek [-] (46. V. Šimek [-] ) , M. Štemberk [-] - A. Prokop [-] , P. Dvořák [-] , V. Kotalík [-] , A. Černý [-] , J. Havlíček [-] - - M. Sládek [-] (46. K. Kubíček [-] ) , J. Rožboud [-] (61. M. Fousek [-] )

ŽK: 47. V. Kozel .
Hráči zápasu: P. Dvořák , A. Prokop , A. Černý , D. Průdek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Herzog Radek - OVČÁČEK Josef, RYŠLAVÝ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Kameňák si zastřílí.

Tip experta: výhra hostů

Kameňák ještě muže soutěž vyhrát a v Sedleci neprohraje. Ba naopak vyhraje velkým rozdílem .

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích