Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2022 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd nezaváhal


Branky


18

Kamenný Újezd se díky úspěšně zvládnuté dohrávce a zaváhání taktéž v dohrávce rezervy Malše Roudné dostal do čela tabulky. Doma ho čekal Frymburk, který je silný především na svém hřišti a tak papírové předpoklady mluvily jasně a stejně tak to vypadalo i na hřišti. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým se může spolehnout, jak na pevnou obranu, tak na vynikajicí ofenzivu a to především v podobě tria Dvořák-Černý-Prokop. A byl to zrovna Aleš Černý, který poslal domácí do vedení. Frymburk mohl vyrovnat po dobře zahraném rohu, ale brankář Petr Oliva výborně zlikvidoval hlavičku Šislera. Z následného protiútoku se trefil Kamil Kubíček. O Dvě minuty později chyboval Frymburk v rozehrávce a Petr Dvořák nezaváhal. Během pěti minut bylo tak rozhodnuto. 

Druhý poločas už byl v jasné režii domácích. Svou druhou branku vstřelil Petr Dvořák a na něj navázal hattrickem Aleš Prokop. Domácí tým navíc nepromněnil penaltu a další šance, které pochytal Filip Mertl, který zaskočil v tomto zápase za brankáře Frymburka, který chyběl. Domácí tým, tak udržel vedení v tabulce. Dvojice Aleš Prokop a Petr Dvořák jsou na čele tabulky střelců. Oba mají na kontě 20 vstřelených branek. 




Ohlasy k zápasu



FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Dopustili jsme se chyb, které domácí potrestali a celkem rychle bylo po zápase. Domácí byli jasně lepší a zaslouženě vyhráli. Děkujeme Filipovi Mertlů, že zastoupil naší brankářskou jedničku. I když to podle výsledku nevypadá, byl to náš nejlepší hráč.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - M. Sládek [-] , D. Průdek [-] , M. Sadloň [-] , M. Štemberk [-] - V. Kotalík [-] , M. Špát [-] , A. Prokop [-] , P. Dvořák [-] (73. M. Samborský [-] ) , A. Černý [-] - K. Kubíček [-]

FC Šumava Frymburk
F. Mertl [-] - F. Fatura [-] - F. Malina [-] , J. Ribár [-] , S. Budík [-] (68. M. Malina [-] ) , M. Račák [-] , T. Kaňa [-] (46. P. Juhaňák [-] ) , M. Králik [-] , L. Brůha [-] (77. T. Vacula [-] ) , O. Malák [-] , J. Šisler [-]

ŽK: 3. S. Budík , 63. F. Malina .
Hráči zápasu: P. Dvořák , A. Černý , A. Prokop .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - HOŠEK Jan, NIKODEM Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kameňák jede jak mašina a ani Frymburk je nezastaví.