1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.04.2022 17:00

18.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čkyně válí! Proti Plané si pomohla i neskutečným gólem z poloviny hřiště. Pro Novotného ale musela sanitka


Branky


71. P. Šteyer - 26. G. Bujok , 67. G. Bujok
23

Čkyně asi v zimě kvalitně potrénovala, protože bere pátou výhru z pěti jarních zápasů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas

Planá v posledních třech zápasech prohrála a proti Čkyni se chtěla v domácím prostředí ukázat. Jenomže domácím první půle vůbec nesedla. K vidění bylo jen velmi málo povedených přihrávek, hosté byli lepším celkem a nakonec byli odměnění brankou. Bujou zůstal osamocený na zadní tyči, kde si počkal na přesný centr svého spoluhráče a hlavou uklidil míč mimo dosah brankáře Hotového. Domácí se často bránili jen za pomocí faulů. Po jednom z nich měl velkou smůlu čkyňský Michal Novotný. Ten zůstal ležet na hřišti se zlomenou lýtkovou kostí a do Plané zamířila sanitka. Planá nakonec mohla z minima vytěžit maximum. Po rohovém kopu hosté strčili ve vápně do hráče tlačícího se k zakončení a Tomáš Pintér kopal penaltu. Jenomže ji namířil jen vedle brány.

Druhý poločas

Planá se ve druhém poločase dostala do hry, přesněji kombinovala a Čkyně se nechala zatlačit. Hosté vědomi si vedení se soustředili na defenzivu, pečlivě si hleděli hlavně domácího kanonýra Šteyera a domácí na to nenašli účinnou protizbraň. No a pak navíc přišel zlatý hřeb duelu. Gustav Bujok si všiml vyběhnutého brankáře Hotového, z poloviny hřiště napálil míč a ten se zastavil až v síti, stejně jako brankář, který se marně snažil při couvání balón zasáhnout - 0:2. Planá ale rychle snížila, kým jiným než Šteyerem. Čkyně hubený náskok ubránila a odvezla si další tři body na své konto.



Ohlasy k zápasu


SK Planá
Jan Pintér (trenér): Nějak ani nevím co k tomu říct. Když to vezmu jako komplexní výkon, tak to není úplně špatný! Bohužel děláme neuvěřitelné individuální a taktické chyby, které nás stojí body. Pod každým obdrženým gólem na jaře je vždy někdo podepsaný, nikdy se nestalo, že by nás někdo přehrál svojí dokonalostí. No a to se pak můžete týden připravovat jak chcete, na střídačce se třeba stavět na hlavu ale s tím pak už nic nelze udělat! Některé individuální výkony jsou poslední dobou naprosto zoufalé, jak kdybychom netrénovali nebo se prvně sešli na fotbale! Pokud se nechytíme za nos a nezačneme všichni sami u sebe, tak to můžeme rovnou zabalit. V zápase bych vyzdvihnul tři výkony - Motyka, Janošík a Samek. Zbytek mi přijde, že se tak jako zúčastnil bez touhy vyhrát! Velice nás mrzí nepříjemné zranění hráče hostujícího celku a za celý klub SK Planá přejeme brzké uzdravení a co nejrychlejší návrat na trávník!

SK Čkyně
Patrik Krull (vedoucí mužstva): Utkání v Plané má pro nás sice sladkou odměnu v podobě 3 bodů, ale černou kaňku neboť se nám zranil do konce sezóny Michal Novotný, kterému přeji brzké a nekomplikované uzdravení. Pro nás už je to frustrující, protože je to asi pátý hráč základní sestavy, který se zranil. Na příště mi slíbili účast Václav Turek starší, Slávek Krull a Milan Kout z gardy..... V utkání úřadoval Gusta Bujok a obvzlášť druhý gól a la Patrik Schick stál za to. Utkání jsme zvládli zodpovědností.



Sestavy


SK Planá
J. Hotový [-] - L. Motyka [-] , O. Hotový [-] - M. Tibitanzl [-] , T. Plojhar [-] (90. P. Martínek [-] ) , T. Vrážek [-] - P. Šteyer [-] , O. Jánošík [-] , L. Kitzler [-] (65. L. Pešek [-] ) , J. Carda [-] (32. D. Samek [-] ) - T. Pintér [-]

SK Čkyně
P. Miklas [-] - M. Novotný [-] (39. M. Štrobl [-] ) , M. Miklas [-] , G. Bujok [-] (91. M. Schettini [-] ) , A. Klose [-] (88. J. Chrášťanský [-] ) , D. Schwamberger [-] (81. V. Sýkora [-] ) , J. Fiedler [-] (92. L. Růžička [-] ) , M. Mikeš [-] , M. Chalupa [-] , O. Červený [-] , V. Turek [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Náprava Miroslav - HERZOG Radek, SVOBODA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hosté ze Čkyně mají na jaře výbornou formu a z Plané si odvezou tři body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích