FOTO: Lídr v prvním zápase jara ztratil. Strunkovice útočily i na více než bodový zisk


Branky


23

V "Mexiku" se hrál dobrý, slušně vedený zápas, kterému chyběly jen góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dělba bodů je asi spravedlivá, domácí měli přece jen více šancí, ovšem hosté nastřelili břevno. Utkání mělo tempo do poslední minuty ,plynulosti pomohli i bezchybní rozhodčí. Diváci,kterých přišlo 96, odměnili hráče potleskem a odcházeli spokojeni.Trhové Sviny hrály na vysoké na úrovni, bylo vidět, že ne nadarmo jsou na špici I.A třídy...

 

Zaslal: Miroslav Mottl



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Roman Žurek st. (vedoucí mužstva): Začátek utkání byl z obou stran vyrovnaný. Domácí měli dva náznaky šancí, kdy se Koloušek dostal do šance, ale míč mu v poslední chvíli utekl. Asi od 20. minuty se hosté začali dostávat do hry a výsledkem bylo nastřelení břevna domácí branky. Od této doby se domácí spíše bránili a hosté měli balon pod kontrolou. Naštěstí ale branku netrefili. Zato druhý poločas to už byla jiná káva. S příchodem Žurka začali hrát domácí prim a hosty jsme přehrávali, bohužel bez gólového efektu. Šancí jsme měli dostatek, abychom toho góla dali. Nakonec je to pro domácí možná i ztráta vzhledem k průběhu hry. Fandové hru domácích ocenili zaslouženým potleskem.

TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Jejda, to byla bída! První zápas jara se nám hrozně moc nepovedl. Domácí hráči a fanoušci se asi divili, kdo k nim vlastně přijel hrát, protože náš výkon zdaleka neodpovídal vedoucímu týmu soutěže. Více než se soupeřem jsme bojovali sami se sebou. Byli jsme například schopni si během pěti minut nahrát 8x do autu, to jsem dlouho neviděl. Ve druhé půli měli domácí poměrně hodně šancí, a tak můžeme být rádi za bod. Prostě nám to nevyšlo, ale věřím, že příští týden zabereme a odvezeme 3 body.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: JEŘÁBEK Petr - PETRIČÁK Daniel, HANZLÍKOVÁ Aneta.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 3. 2022 19:55
Hodnocení zápasu
27. 3. 2022 19:10
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Petr Kortus
Tip experta: výhra domácích

Nějak dobře na tom po zimní přípravě zrovna nejsme. Ale občas se to sejde a potká to každý tým. Tím, jak je nás 13-15, tak je pak každá omluva na zápas znát. Škoda, že se Sviny nehrajeme o pár týdnů později :-) Teď je tam karetní trest, R. Žurek v tu dobu píská někde dorost, kapitán má službu u hasičů, H. Moravec je zraněnej a ani netrénoval. To nejsou výmluvy, ale fakta.. Pomůžeme si 2-3 kluky z béčka a někdo ze zraněných se snad dá do kupy. Takže favoritem určitě nejsme, ale pokusíme se překvapit.

Tip: remíza

Tip: remíza

Pro domácí to bude start do jara jako břitva. Vedoucímu týmu tabulky budou chtít vzít body a uhrají remízu.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích