Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.06.2022 17:00

22.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Masopust zařídil hattrickem remízu v Chrášťanech


Branky


16

V posledním kole tohoto soutěžního ročníku přivítaly Chrášťany na svém hřišti Petrohrad. Oba týmy se mohly posunout v tabulce, takže bylo rozhodně o co hrát. Utkání nakonec nabídlo gólovou přetahovanou, která po konci základní hrací doby neměla vítěze.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Vstup do zápasu měli domácí přímo raketový. Dlouhý míč na Loulu se štěstím prošel, následoval centr do vápna na Nováčka a ten se hlavou nemýlil - 1:0. Po rychle inkasované brance se otěží zápasu ujali hosté a postupně otáčeli skóre. Jamborovi se při samostatném nájezdu zřejmě střetly myšlenky a jeho zakončení skončilo mimo.

 

To nemuselo Sokol mrzet. V 19. minutě se prosadil po vyhraném souboji Masopust křížnou střelou k tyči zpoza vápna - 1:1. Tlak hostí pokračoval a domácí chybovali již v rozehrávce. Po jedné z takových chyb se Petrohrad prosadil znovu. Opět to byl Masopust, který další povedenou střelou zpoza vápna překonal Neubauera - 1:2. Hosté tak gólem do šatny ovládli první polovinu a postupně se srovnávali s tvrdší hrou Slavoje.

Loula vs. Masopust

Druhý poločas nabídl opět pěknou podívanou. Hra se obrátila, Chrášťany zlepšily přesnost nahrávek a dokázaly si vytvořit několik šancí. V 56. minutě poslal T. Rédl krásný míč za obranu na Loulu, který překonal Sochora přesnou ranou k tyči - 2:2. O čtyři minuty později se scénář opakoval. T. Rédl našel Loulu a ten znovu mířil přesně - 3:2. Srovnat mohl čerstvý Motejzík. V samostatném úniku udělal kličku brankáři, ale míč do branky nedostal.

 

Utkání se přehouplo do poslední desetiminutovky a domácí vítězství bylo na dosah. Petrohrad odmítl porážku a stav se měnil ještě jednou. Nejprve byl  zastaven Loula při průniku do vápna, ale rozhodčí Žemlička přešel tento zákrok bez povšimnutí, což se domácímu Slavoji pochopitelně nelíbilo. Hra se přesunula na druhou stranu, kde hosté z protiútoku zápas vyrovnali. Na konci útočné akce byl po prodloužení Majerem opět skvělý Masopust - 3:3. O plusovém bodu musely rozhodnout penalty. V těch byli úspěšnější hosté, kteří se nemýlil ani jednou, zatímco dva domácí střelci neproměnili - 3:4 po pen.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula: Je to velká škoda, chtěli jsme ukončit sezónu vítězně, to se nám bohužel nepodařilo. Bylo to trochu smolné, ale to je fotbal.

Sokol Petrohrad
Jiří Masopust: Byl to poslední zápas sezóny. Všichni jsme si chtěli zahrát v klidu fotbal, což u nás platilo, ale o kapitánovi soupeře se to říct nedá, stejně tak jako o obou útočnících. Spletli si sporty a akorát nás chtěli zranit, což se jim naštěstí nepovedlo a my jim odpověděli fotbalově, a to tak, že jsme je obrali na domácím hřišti o body a o to bude naše dokopná sladší. Myslím si, že jsme podali dobrý výkon, a proto jsme získali dva body. Všichni kluci makali a jsem rád, že se soustředili na hru a ne na hnusnou hru těch tří jednotlivců.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
M. Neubauer [-] - - K. Loula [-] (84. L. Rédl [-] ) , D. Kříž [-] , P. Králička [-] (76. T. Tatzauer [-] ) , M. Nováček [-] , J. Karas [-] , M. Kalous [-] (76. D. Kořínek [-] ) , T. Rédl [-] , Z. Hubáček [-] (84. J. Hutněv [-] ) , V. Erben [-] , D. Dvořák [-]

Sokol Petrohrad
P. Sochor [-] - D. Halámek [-] , T. Halámek [-] , L. Halámek [-] - J. Masopust [-] - D. Učík [-] (76. M. Majer [-] ) , R. Worzischek [-] , L. Jambor [-] , P. Nováček [-] , D. Bláha [-] , Z. Sajfrt [-] (61. P. Motejzík [-] )

ŽK: 34. P. Králička , 55. K. Loula - 10. J. Masopust .
Hráči zápasu: K. Loula - J. Masopust .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - HOLÍK Jan, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - Sokol Kroučová | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích