3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2022 17:00

18.kolo, Středočeský | Rakovník | III. třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chrášťany doma smázly Čistou


Branky


17

V dalším kole přivítaly Chrášťany na svém pažitu hosty z Čisté. Ačkoliv jsou tyto týmy v tabulce kousek od sebe, tak bodová propast je veliká. Proto není tajemstvím, že hosté byli před zápasem mírným favoritem, avšak Čistečtí se aktuálně potýkají s velkou marodkou, což mohlo mít taktéž vliv na průběh zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pevná obrana

Od začátku utkání byli aktivnější domácí. Dostali se k několika rohovým kopu a právě z jednoho z nich se dočkali vedení. Na centr Hubáčka naskočil domácí kapitán Dvořák a přesnou hlavičkou otevřel skóre - 1:0. Hosté měli mírnou převahu ve středu hřiště, ale chyběla přesnější finální nahrávka a i dravost útočících hráčů. Na druhé straně obrana Chrášťan fungovala velmi dobře a téměř bezchybně. Po jednom z rohových kopů dovolila hlavičkovat Havlíčkovi, ale ten mířil vedle.

 

A tak se fanoušci domácího celku dočkali další branky z kopaček svých oblíbenců. Prudkou střelu Králičky vyrazil Kratochvíl pouze před sebe. K balonu dobíhal pouze Loula, který nejprve naznačil střelu a poté míč uklidil do prázdné brány - 2:0. Do poločasu se skóre neměnilo, i díky vytrvalému ataku bránícího hráče, který dotíral na Denka a znemožnil mu zakončení při slibném nájezdu. Čistá musela ve zvytku zápasu dohánět dvougólové manko, na což není vůbec zvyklá.

Dušička bez gólu

Druhý poločas byl oproti prvnímu méně koukatelný. Hra se často přerušovala a kouskovala, několikrát bylo nutno ošetřovat hráče, v případě Čisté dokonce střídat zraněného hráče. Hosté se dostali do několika nadějných příležitostí, ale všechny ztroskotaly na skvěle chytajícím Šuterovi nebo na nepřesnosti v zakončení. A tak poslední slovo měli opět domácí. Králička se postavil k přímému kopu, který trefil pouze do zdi, ale odražený míč skončil opět na jeho noze a přesnou střelou k tyči stanovil konečný výsledek - 3:0.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula: Dnes jsme zahráli hodně pěkný zápas, i když Čistá nepřijela v plné sestavě, tak měli spoustu kvalitních hráčů. Nám se podařilo je přehrát a porazit, což je super. Urvat 3 body proti jednomu z prvních 4 týmů, to se počítá. Dnes zaslouží pochvalu všichni za super týmový výkon. Doufám, že navážeme i příští týden.

TJ Čistá
Luboš Havlíček: Bohužel spravedlivý výsledek. Měli jsme problémy dostat se do nějaké větší šance. Chrášťany nám dobře obsazovaly střed hřiště, navíc mi přišlo, že jsme vůbec nechtěli hrát, celý zápas jsme byli bez pohybu. Během zápasu jsme měli jen pár šancí a zaslouženě prohráli.



Sestavy


Slavoj Chrášťany
J. Šutera [-] - Z. Hubáček [-] , V. Erben [-] (72. T. Tatzauer [-] ) , D. Kříž [-] , P. Králička [-] , M. Nováček [-] , D. Dvořák [-] , V. Lužný [-] , K. Loula [-] (86. J. Hutněv [-] ) , J. Karas [-] (65. T. Rédl [-] ) , M. Kalous [-]

TJ Čistá
V. Kratochvíl [-] - M. Průcha [-] , P. Schuh [-] , D. Denk [-] , A. Lauber [-] , R. Votroubek [-] , O. Dušička [-] , P. Kašpar [-] , J. Votroubek [-] , R. Wittmann [-] (52. J. Votroubek [-] ) , L. Havlíček [-]

ŽK: 3. J. Karas , 11. Z. Hubáček - 13. L. Havlíček .
Hráči zápasu: J. Šutera , P. Králička , D. Dvořák , V. Lužný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOZÁK Lubomír - RÉDL Ladislav (N), GEBOUSKÝ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Redakce Rakovník

Expert: Zdeněk Řepka
Tip experta: výhra hostů

Vzhledem k fazóně, jakou má Čistá a jejich hlavní střelec Dušička, neočekávám, že by hosté v tomto zápase prohráli.

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích