Králička táhl hattrickem Chrášťany k vítězství


15

Chrášťany přivítaly v rámci patnáctého kola na svém hřišti Sýkořici. Domácí vstoupili do zápasu lépe a po dvou brankách Králičky se těšili z vedení. Hostující Sokol zaznamenal kontaktní branku, která ale byla jedinou, a tak odjížděl k řece Berounce s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sýkořice snížila

Lepší vstup do zápasu měli domácí. Diváci si sotva stačili dojít pro pivo a hned viděli první branku. V 8. minutě se dostal ke střele zpoza vápna Králička a krásně umístěnou střelou k tyči otevřel skóre - 1:0. O necelých deset minut později se skóre měnilo znovu a opět za to mohl stejný hráč. Králička se dostal do totožné situace jako při prvním gólu, jen mu tentokrát pomohla i lehká teč obránce, jeho střela opět zapadla k tyči - 2:0.

 

Mohlo se zdát, že utkání bude mít jednoznačný průběh, ale nebylo tomu tak. O několik málo minut později udeřili i hosté. Dlouhý balón našel Serbana, který si sklepl míč hrudníkem a krásnou střelou snížil - 2:1. Tato branka vrátila hosty do zápasu a najednou bylo znovu o co hrát. Na hřišti se začalo přiostřovat a pro diváky to vypadalo na zajímavou podívanou i do druhého poločasu, protože v tom prvním se již nic zajímavého nestalo.

Králičkův zápas

Druhý poločas začal lépe pro domácí. V 50. minutě nastřelil Loula míč směrem na bránu a s velkým štěstím, zároveň smůlou pro hosty, skončil míč v brance po teči obránce - 3:1. Na další branku nemuseli diváci čekat dlouho a opět s ní přišli domácí. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Kalous a přeloboval brankáře - 4:1. Po této brance bylo téměř rozhodnuto. Hosté se snažili o snížení, ale obrana domácích v čele s Dvořákem byla zodpovědná. Naopak útok domácích čekal na svoji šanci udeřit z rychlých brejků.

 

Obraz zápasu vypadal, že již změnu skóre nenabídne. Chrášťany se však ještě jednou přihlásily o slovo. To když v 82. minutě Loula nahrál na hranici velkého vápna Králičkovi, který si připravil míč na levačku a do třetice překonal Růžičku - 5:1. V posledních minutách se zápas jen dohrával a nic zajímavého nenabídl.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Chrášťany
Kryštof Loula: Věděli jsme, že nás bude čekat těžký zápas, což se potvrdilo. Na začátku to vypadalo pro nás velmi dobře, ale kontaktní branka soupeře změnila obraz hry. Hosté se chytili a vypadalo to na drama. Naštěstí se nám podařilo přidat na začátku druhé půle branku na 3:1, hned poté na 4:1 a bylo hotovo. Je fajn, že se nám podařilo na jaře získat jedenáct bodů z dvanácti možných. Teď nás čekají čtyři těžká utkání, ve kterých se pokusíme zabojovat o každý bod.




Počet diváků: 75. Rozhodčí: VODRÁŽKA Tomáš - SABO Jiří, BLOKEŠ Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 4. 2022 21:49
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, eSport - Sokol Janov | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Duel dvou týmů bojujících o záchranu domácí po klopýtnutí v Oráčově budou chtít potvrdit dobrý vstup do jarní části soutěže hosté ale budou chtít také bodovat pro mě jediná remíza víkendu.