3:4p.
(2:2)
7. M. Merhaut
31. V. Čadek (vl.)
78. . Ben
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2022 10:00

19.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Roztoky překvapily a ze Šamotky vezou dva body


Branky


9. M. Valcha , 25. J. Červený , 80. J. Beneš - 7. M. Merhaut , 31. V. Čadek (vl.) , 78. . Ben
10

B-tým Tatranu Rakovník přivítal při nedělním dopoledni na svém hřišti Roztoky. Zápas, ve kterém byli papírovým favoritem domácí, ale dokázali zelenočerní pěkně zamotat a dotáhnout až do penaltového rozstřelu, po kterém si odvážejí dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zatím nerozhodně

Začátek zápasu přinesl dva rychlé góly. Hned v 7. minutě dobrého napadání soupeře využil Merhaut a poslal celek od řeky do vedení - 0:1. Tým z lesa ale bleskově srovnal povedenou střelou Valchy - 1:1. Domácí rezerva šla následně do vedení zásluhou Červeného, ke kterému se dostal odražený míč a talentovaný fotbalista prodal při zakončení zkušenosti ze zápasů v ČFL - 2:1.

 

Znovu netrvalo dlouho a příchozí diváci byli svědky další branky, to když si nešťastné sražil míč do vlastní branky Čadek - 2:2. Mírná převaha tatranského béčka další vedoucí branku nepřinesla. Držení míče bylo na straně Tatranu, který se snažil do svého soupeře dostávat. Roztoky ale působily kompatkně, spoléhaly se na brejkové situace a první poločas tak neměl vítěze.

Rychlá odpověď

Druhý poločas nabídl vyrovnanou podívanou. Papírově silnější domácí celek neukázal, co se v jeho hráčích skrývá a týmově hrající Roztoky držely velmi slušný výsledek. Čas plynul a zápas se dostával do svého konce. Hosté se v 78. minutě ujali vedení po povedené kombinaci na straně hřiště, na jejímž konci byl extatranský Makram - 2:3. Dvě minuty poté ale bylo srovnáno, když nedůraz v zadních řadách potrestal Beneš - 3:3.

 

Autor poslední branky zápasu byl po druhé žluté kartě následně vyloučen a Roztoky v závěru zápasu cítily šanci na vítězný gól. Nakonec si oba celky body rozdělily, kdy ten plusový po penaltovém rozstřelu putoval do Roztok - 3:4 po pen.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Petr Kýzl, trenér: Je smutné, že individuální kvalitu hráčů nedokážeme opakovaně přetavit do výkonu na hřišti. Tohle je prostě málo. Asi si myslíme, že to půjde samo a všechny týmy se porazí samy.

TJ Roztoky
Pavel Hruška, kapitán: V prvním poločase byl Tatran více na míči, my jsme spíše bránili a podnikali rychlé protiútoky. Podařilo se nám jít do vedení, ale soupeř během dvou minut vyrovnal. Tatran šel poté do vedení, ale následně se štěstí naklonilo na naši stranu při smolném vlastním gólu soupeře. Ve druhém poločase se hra více vyrovnala a řekl bych, že ke konci jsme měli více ze hry. Po povedené kombinační akci jsme šli do vedení, ale zase o dvě minuty později bylo srovnáno. V penaltovém rozstřelu jsme naštěstí dokázali zvítězit. Utkání bylo hodně vyrovnané a remíza je pro oba celky asi spravedlivá.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
P. Procházka [-] - T. Kotaska [-] , J. Mareš [-] , J. Červený [-] , G. Kakachia [-] (60. M. Alexij [-] ) , J. Beneš [-] , M. Kučera [-] , M. Valcha [-] , J. Kučera [-] (54. J. Vydra [-] ) , J. Holý [-] (67. M. Těšínský [-] ) , V. Čadek [-]

TJ Roztoky
M. Hůla [-] - J. Jirásek [-] (77. Z. Špimr [-] ) , . Ben [-] , M. Fikejz [-] , P. Hruška [-] , J. Texl [-] , M. Merhaut [-] , M. Farkas [-] (74. M. Kaplan [-] ) , V. Krůta [-] , J. Lejbl [-] , Š. Masarovič [-]

ŽK: 19. J. Beneš - 40. . Ben . ČK: 83. J. Beneš .
Hráči zápasu: M. Merhaut .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: ŽEMLIČKA Josef - ŠEFARA Milan, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Martin Štiller
Tip experta: výhra domácích

Tatran je doma velice silný a proti Roztokám to potvrdí a vyhraje.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích