4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2022 10:00

15.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Na Šamotce rozhodl ve prospěch domácí rezervy druhý poločas


Branky


8

V prvním představení to nesehrané rezervě Tatranu nesedlo, nyní to bylo o něčem jiném. Hráči mají za sebou další tréninky a na hřišti je to znát. Nyní to pocítil a také odnesl Rynholec, který neproměnil své příležitosti a byl potrestán.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbrankový poločas

Domácí rezerva vstoupila do zápasu s cílem držet míč a postupně se dostávat do svého soupeře. To se B-týmu zpočátku dařilo. Za Haužvicem zvonilo břevno, další příležitosti domácí nevyužili. Rynholec přijel s úzkým kádrem a bylo vidět, že někteří hráči nejsou zdravotně stoprocentní, a tak Baník čekala velmi těžká písemka. Hosté ale zápas nezabalili a srdnatě vzdorovali. Své šance ale stejně jako domácí nevyužili, a tak se šlo po prvním dějstvím do kabin za bezbrankového stavu.

Béčko rozhodlo

Tatran držel míč na svých kopačkách převážně i ve druhém poločase a vymýšlel, jak svého soupeře překonat. Čas hrál do karet hostujícímu týmu, který vyhlížel naději na bodový zisk. Po jedné situaci se hosté dožadovali odpískání pokutového kopu za ruku domácího hráče, ale sudí Šefara byl opačného názoru. V 59. minutě už byla defenziva Baníku pokořena. Zpoza vápna napřáhl Valcha a Haužvic byl překonán - 1:0.

 

O pár minut později byl na správném místě Laštovka, který píchl míč pod rynholeckým brankářem a domácí byli na koni - 2:0. Rynholečtí hráči byli dvěma slepenými góly poznamenáni a bylo to vidět. Jejich zápal nebyl takový a byl to Tatran, který kontroloval hru i své vedení. V 77. minutě dostal míč na vápně Holý, poradil si se dvěma bránícími hráči a s přehledem zakončil - 3:0. A když se mezi střelce zapsal také Vydra, bylo hotovo - 4:0. B-tým dotáhl zápas do vítězného konce a připsal si první jarní vítězství.

 

Galerie od Davida Svobody, jehož povedené kousky si můžete prohlédnout také ZDE.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Jiří Holý: Ze začátku jsme měli dobré šance, ale ani jednu jsme neproměnili. První poločas jsme poté dohrávali v menším tempu, soupeř byl oslaben, ale do ničeho nás už nepustil. Druhý poločas jsme chtěli rozhodnout a to se nám povedlo. Soupeř poté odešel fyzicky, my jsme přidali další góly a Rynholec už do ničeho nepustili.

TJ Baník Rynholec
David Mrázek: K utkání jsme odjeli s jedenácti hráči. Bohužel si po čtvrt hodině natáhl sval Fonod i Humr. Oba dohráli zápas ve svém věku se sebezapřením, za což jim děkujeme. Stejně tak celému zbytku týmu za bojovnost. Možná by si z těchto jedenácti hráčů měli vzít příklad ti, co nedorazili z důvodu, že se jim prostě nechce, aby jsme důstojně dohráli jaro. Do 60. minuty to byl vyrovnaný zápas. Řekl bych, že jsme měli i více šancí. Domácí měli územní převahu, ale až na pár vyjímek jsme je do ničeho moc nepouštěli. Bohužel si myslím, že jinak velmi dobře pískající sudí Šefara měl písknout penaltu po ruce jednoho z domácích ve vápně. Z protiútoku jsme dostali první gól, po pár minutách další a bylo hotovo.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - M. Alexij [-] , J. Kučera [-] , M. Valcha [-] , M. Těšínský [-] , M. Morinko [-] (68. O. Jelínek [-] ) , M. Laštovka [-] , J. Holý [-] , J. Vydra [-] , T. Kotaska [-] , L. Fidler [-]

TJ Baník Rynholec
I. Haužvic [-] - T. Perlík [-] , T. Měsíček [-] , J. Pozníček [-] , J. Matějka [-] , J. Pelc [-] , L. Dadák [-] , M. Beran [-] , O. Humr [-] , D. Mrázek [-] , P. Fonod [-]

Hráči zápasu: M. Valcha , M. Laštovka , J. Vydra .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - ŽEMLIČKA Josef, ŠKVRNA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Redakce Rakovník

Expert: Adam Mašek
Tip experta: výhra domácích

V utkání si přeji výhru domácích, vzhledem k mé tatranské historii. Věřím, že dojde k napravení minulé prohry a tři body doma uhrají.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích