3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2022 17:00

25.kolo, Divize A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po kanonádách nečekaná ztráta v Hořovicích


Branky


16

Hořovice poslední dvě utkání zvítězily a odrazily se tak ode dna tabulky, kde nechaly Sedlčany s Berounem. Skóre z posledních pěti utkáních Rokycan je 27:4, když pouze jedinkrát prohrály v Budějovicích. V posledním kole schytaly debakl Sedlčany i přesto, že Rokycany nebyly v utkání lepšími, ale pouze produktivnějšími. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod patřil domácím

Už v 5. minutě se dostali do vedení domácí. Po chybě v obraně Rokycan sebral míč Pyšek, který našel Ondřeje Bublíka před bránou - 1:0. Poté přišlo ještě několik dalších závaru v hostující obraně, ale modrobílý těchto šancí nedokázali využít. Ve 22. minutě se dokázali prosadit hosté. Vaščák našel za obranou Kramera, který propálil brankáře na zadní tyč, ale ofsajd! Rokycanštím se nedařilo dostat se za obranu soupeře, Hořovice držely pevný blok. Zelenočerní se dostali ke standardní situaci u branky soupeře až ve 43. minutě. Po rohovém kopu vhazovali hosté dlouhý aut do vápna soupeře. Po několika odrazech de míč dostal až na zadní tyč k Petru Ženíškovi, kterému se podařilo srovnat - 1:1. Za srovnaného stavu se šlo i do kabin. 

Druhé dějství ovlivněno červenou kartou

Do druhého poločasu šli hosté s jedinou změnou, Titl nahradil Zajíčka. Druhý poločas se nesl v podobném duchu jako první. Byl to spíše boj než fotbal, hodně soubojů a stále přerušovaná hra. V 66. minutě se ale hostům situace zhoršila. Po jednom ze souboji dostal rokycanský Kramer červenou kartu za kopačku v obličeji. Po jednom z brejků se za osm minut prosadil hořovický Václav Königsmark - 2:1. I přesto, že v závěru utkání hosté ožili a tlačili se do vápna, tak rozhodčí pískl penaltu na druhé straně. Pokutový kop proměnil pět minut před koncem Jiří Mareš - 3:1. Rokycanští už snížit nedokázali i přesto, že se zbytek zápasu dohrával ve vápně před Kotenem. 



Sestavy


SK Hořovice
M. Koten [-] - R. Jandera [-] , T. Plánička [-] (59. N. Wacker [-] ) , J. Mareš [-] (90. F. Čapek [-] ) , M. Kuška [-] , T. Hlídek [-] , J. Smetana [-] , V. Königsmark [-] (78. O. Bělohlávek [-] ) , O. Bublík [-] , M. Polák [-] , J. Pyšek [-]

FC Rokycany
D. Houdek [-] - J. Hereit [-] , P. Ženíšek [-] , L. Kramer [-] , M. Rybař [-] , D. Lehký [-] , M. Černý [-] , J. Procházka [-] (81. J. Laubr [-] ) , T. Zajíček [-] (46. L. Titl [-] ) , T. Glazer [-] (88. D. Holek [-] ) , J. Vaščák [-] (81. F. Stejskal [-] )

ČK: 66. L. Kramer .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Hes Filip - GLOGAR Lukáš, HAMOUZ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů