1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2022 17:00

22.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zliv zaváhala s Novými Hrady


Branky


10

Zliv zavítala na hřiště Nových Hradů, kteří hrají o záchranu a zatím se drží před posledním Úsilným. Zliv v posledním utkání remizovala doma s Borovanami a chtěli si spravit chuť. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Před poločasem srovnával Ragaň

Zliv odjela do Nových Hradů s velkou absencí hráčů. Nemohl hrát do konce soutěže distancovaný Boubal, dále také Hanousek, Trnka, Zrun a tak si museli hosté vypomoct hráči z B-týmu. Přes tyto trable začala Zliv skvěle. První branku, která skočila v síti, pro ofsajd neplatila, ale vzápětí už mohla radost hostí propuknout naplno, když se z přímého kopu trefil Matěj Fürst. 0:1 Zliv v úvodní dvacetiminutovce diktovala tempo zápasu. Z toho plynuly další dvě velké šance Bukovského s Fürstem, ale oba pokusy skončili nad Tomáškovo bránou. Hlavička Vlčka šla těsně nad a pokus Kučery odvrátila novohradská obrana z brankové čáry. V druhé polovině první půle se domácí zvedli a začali zatápět zlivské obraně. Vše vyvrcholilo v 41. minutě, kdy po pěkné akci zakončoval mladý útočník Nových Hradů Adrian Ragaň a bylo to 1:1. Nic dalšího se v poločase už nestalo.

V druhé polovině gól nepadl

V druhé půlce už měli šance převážně hosté. Ve velké šanci mohl zvrátit skóre na svou stranu Hamáček, ale nebyl přesný. Dále se dostal do dvou velkých šancí Kučera a Jindrle nastřelil tyč. Domácí byly celou půli pod velkým tlakem a dokonce několikrát vykopávali míč z brankové čáry. Ke své smůle byly nepřesní nebo je vychytal domácí brankář Tomášek. Poslední šance přišla v nastaveném čase, kdy se dočkali vedoucí branky, ale po zmatku na ofsajdové čáře se nakonec rozhodčí rozhodl pro ofsajd. Zápas tak skončil remízou 1:1 a hosté nadále drží sérii 19 zápasu bez prohry, ale v tabulce se na ně dotáhl Borek, který má navíc zápas k dobru.



Ohlasy k zápasu


TJ Nové Hrady
Jiří Tomášek (brankář Nové Hrady): V tomhle zápase jsme neměli moc co ztratit, což ještě znásobil rychle inkasovaný gól. Dominance hostů postupně slábla, až se hra prakticky vyrovnala. Vše vyvrcholilo našim povedeným vyrovnávacím gólem. Jak se blížil závěr, rostla na straně zlivských nervozita, která se projevovala nejen na jejich výlevech směrem k rozhodčímu, ale především v zakončení. Takže na konec z toho pro nás byl bod, který patří do kategorie zlatých. Pochvala pro rozhodčího za kvalitně odřízené utkání. Pochvala fanouškům za heroickou podporu. A především pochvala všem klukům za úžasně odbojovaný výkon. Jo a zdravíme na Borek

SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): Do Nových Hradů jsme přijeli skutečně s velmi improvizovanou sestavou, přesto jsme začali výborně a navzdory dalšímu laikovi na pomezí s permanentně zvedlým praporkem jsme vedli. Pak ale domácí předvedli jednu perfektní akci, vyrovnali a do poločasu byli lepší Po přestávce už bylo na hřišti jedno mužstvo, domácí jsme ždímali, ale ze spousty šancí ne a ne dát gól. Až v nastaveném čase konečně propálil smůlu z dorážky Čejka. Bohužel, i tentokrát údajný ofsajd zaslouženému exportu bod do Zlivi zabránil. Škoda, přestože nastoupili kluci ze 4. třídy, někteří úplně poprvé, byli jsme lepší a měli jsme vyhrát. Jak jsme si ale kolikrát štěstí vybrali, tak poslední dva zápasy je to přesně naopak.



Sestavy


TJ Nové Hrady
J. Tomášek [-] - J. Tomášek [-] , J. Bláha [-] , M. Zajac [-] , A. Švejda [-] , D. Kotrč [-] , M. Chlebuch [-] , J. Stiskala [-] , K. Šedivý [-] , A. Ragaň [-] , T. Dorotovič [-]

SK Zliv
M. Rybák [-] - R. Marek [-] , J. Vlček [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , O. Bukovský [-] , J. Čejka [-] , M. Fürst [-] , V. Vávra [-] , M. Viktora [-]

ŽK: 50. A. Švejda , 85. M. Chlebuch - 35. R. Marek , 65. V. Vávra , 90. J. Čejka .
Hráči zápasu: J. Tomášek , A. Ragaň - J. Vlček .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: FLOREK Pavel - HOFER Pavel (N), FÜRST Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů