Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2022 15:30

15.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany vybojovaly tři body


16

Do Borovan zavítal poslední tým z Úsilného, který chtěl zaskočit domácího favorita a odrazit se od dna tabulky. Borovany se potýkají s velkou marodkou a navíc nepříznivé počasí smazalo poslední tabulkové rozdíly a hrál se otevřený a vyrovnaný fotbal. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Počasí komplikovalo hru obou mužstev

V Borovanech se hrál bojovný fotbal, který prakticky po celý zápas velice komplikovalo počasí, které bylo opravdu aprílové. Úsilné hrálo přímočarý fotbal a v úvodu zápasu byli lepším týmem. Úvodní branka přišla ve 26. minutě, kdy po přímočaré akci Úsilného zakončil nájezd z pravé strany Martin Stejskal. 0:1 Úsilné bylo celý poločas lepší a vytvořilo si i další dvě nebezpečné šance, kdy jednou zachránil svůj tým skvělým zákrokem Nikola Bujnovský. Borovany hrozili jen sporadicky. Nebezpečnou střelu do brankáře vyslal Dubský, ale Indra si s ní poradil. Důležitým faktorem zápasu byly povětrností podmínky, které byly pro Úsilné v prvním poločase velkou výhodou. Hosté mohli po první půli vést 3:0, ale nevyužili své šance a tak se šlo to šaten za stavu 0:1.

Patnáct minut rozhodlo

Borovany po nevydařeném prvním poločase protočili sestavu. Do středu hřiště se postavil Bujnovský s Tomáškem, což se v konečném důsledku ukázalo jako výborný tah. První velká šance byla na straně hostí, kdy jejich útočník ve skvělé příležitosti poslal balón pouze vedle tyče. Od 55. minuty hráli Borovany rychlý a jednoduchý fotbal, který brzy slavil úspěch. Od 60. minuty domácí hosty zatlačili a byly lepším týmem. V 60. minutě krásnou střelu Němce z 30. metrů fantasticky zlikvidoval Indra. O pět minut později obešel Bujnovský tři hráče a hosté ho dokázali zastavit jen pomocí faulu. K přímému kopu se postavil faulovaný Nikola Bujnovský a střelou do šibenice srovnal na 1:1. Během 2. poločasu padalo velké množství sněhu, který hru komplikoval. V 72. minutě poslal Račák krásný pas za obranu na Nikolu Bujnovského, který propálil brankáře. 2:1 V druhé půli měli Borovany výhodu větru a využily jí lépe než hráči Úsilného v první půli. V 81. minutě vznikl závar ve vápně Úsilného, brankář vyrazil míč k Bujnovskému, který ho poslal na Davida Babku, který si už věděl rady. 3:1 Prakticky hned po rozehrávce se dostali hosté do šance a Jan Jeremiáš snížil na 3:2. V poslední desetiminutovce měly oba týmy ještě pár šancí, ale skóre se již neměnilo.



Ohlasy k zápasu


FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Hrálo se v náročných podmínkách, utkání mohlo skončit klidně 5:5. Úsilné si ze zápasu zasloužilo bod, ale nevyužilo své šance a navíc perfektně chytal Svoboda. Hráčem zápasu byl jednoznačně Nikola Bujnovský. Jinak všichni hráči bojovali a hráli nadoraz. Vydřené tři body.




Sestavy


FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - M. Urban [-] , M. Račák [-] , V. Fiala [-] - N. Bujnovský [-] , P. Dubec [-] , M. Pečman [-] , B. Němec [-] - D. Babka [-] , P. Větrovec [-] - R. Pletka [-]

Úsilné
J. Indra [-] - J. Jírovec [-] , M. Kalousek [-] , M. Stejskal [-] , P. Vazač [-] , J. Čada [-] , M. Salibašić [-] , F. Bohdal [-] , V. Polan [-] , T. Chromý [-] , J. Jeřábek [-]

Hráči zápasu: N. Bujnovský .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: FEITL Jaroslav - BICAN Robert (N), LEŠTINA František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Borovany maji letos velice kvalitní tým a doma si s chutí zastřílí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích