1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borovany zvítězily na hřišti Rudolfova B


Branky


85. J. Osmani - 39. F. Faktor , 59. M. Pečman , 77. P. Dubec
13

V prvním kole zavítaly na hřiště Rudolfova B Borovany. Na obou mužstvech bylo znát, že ba týmy hrají jedno z prvních utkání na trávě a zápas nenabídl moc fotbalové krásy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Borovany se ujaly vedení

 Borovany začali první desetiminutovku dobře. V 6. minutě poslal Faktor míč na malé vápno Větrovcovi, který ovšem ve stoprocentní šanci přestřelil. Od 10. do 25. minuty byli lepším týmem domácí. Vypracovaly si i dva nepříjemné rohy. U jednoho musel dokonce borovanský Fiala zaskočit za brankáře a vykopnout míč z čáry. První poločas nabídl hodně nepřesností, míč skákal a byl k vidění spíše boj než fotbal. Ve 29. minutě se dostali hosté do šance, kdy zleva centroval N. Bujnovský na Dubského, který míč pouze jemně tečoval a brankář Kovařík dokázal míč vyrazit. Ve 33. přišel hezký fotbalový moment, kdy kdy Filip Faktor napravo obešel dva hráče a krásnou střelou do šibenice poslal Borovany do vedení. 0:1 V poslední minutě ještě hosté zahrozili z přímého kopu z 35 metrů, ale míč zamířil těsně vedle.

V druhé polovině hosté vědomi si jednogólového náskoku zatáhli hru a hráli na brejky. V 55. minutě byl ve velkém vápně domácích o míč, kdy se v nepřehledné situaci nejlépe zorientoval Milan Pečman a zvýšil na 0:2. Následně mohli domácí snížit, když se dostali do dvou zajímavých protiútoků, ale v obou případech si s nimi brankář Svoboda poradil. Rudolfov zahazoval šance a hosty držel Svoboda. V 70. minutě poslal míč do uličky Davidu Babkovi, který se hnal sám na Kovaříka a střelou kolem brankáře zvýšil náskok hostí už na 0:3. Rudolfov následně vrhnul poslední síly do útoku, ale v koncovce měli smůlu. Branky se dočkali v 85. minutě, kdy Jakub Osmani ze středu hřiště střelou do šibenice snížil na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu



FK Calofrig Borovany
Jan Vodhánil (trenér): Nejlepším hráčem byl u nás Filip Faktor, ale musíme pochválit celý manšaft. Celý zápas jezdili a příkladně ho odmakali. Utkání bylo po fotbalové stránce plné nepřesností. Bylo znát, že obě mužstva byli poprvé na trávě. Rozhodnul náš první gól, který byl velmi důležité. Rudolfov B má mladé kluky, kteří jsou příslibem pro budoucnost. Bohužel máme spousty zraněných a lepíme sestavu, jak to jen jde. Tímto bychom se chtěli ještě jednou omluvit hráčům Ledenic a Dřítně, se kterými jsme měli sehrál přátelské utkání, ale kvůli nedostatku hráčů jsme je museli zrušit.



Sestavy


SK Rudolfov B
P. Kovařík [-] - M. Tušl [-] , R. Tyrpák [-] , P. Irmiš [-] , O. Pekárek [-] , R. Bouchal [-] - M. Kešner [-] , J. Osmani [-] , D. Boček [-] , L. Bláha [-] - J. Justin [-] -

FK Calofrig Borovany
J. Svoboda [-] - B. Němec [-] , V. Fiala [-] , V. Pileček [-] , P. Tlamsa [-] - F. Faktor [-] , N. Bujnovský [-] , P. Dubec [-] , M. Pečman [-] - D. Babka [-] , P. Větrovec [-] -

ŽK: 30. V. Pileček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRČÍN Zdeněk - DVOŘÁK Václav (N), KUBEŠ,ING. Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 12. 2021 00:14

Tip: výhra domácích